Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként 4.7-re értékelik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként 4.7-re értékelik a külsőmet Photofeeleren. Az már jónak számít?

Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 20:45
1 2
 11/20 Mathus ***** válasza:
91%
#10: "esetleg valakinek elgurul a gyógyszer" akinek impulzuskontroll problémái vannak, és veri a nőket, vagy bárkit, aki ellent mer mondani neki, azt már eleve tudják róla, és ennek megfelelően reagálnak rá (bár a legtöbb ilyen vadba*om a sitten ül). így a kérdésed értelmetlen, hacsak nem a fenti csoportba tartozol.
2022. máj. 9. 21:15
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk anno gimiben valamelyik osztálykirándulásnál férfi modelleket nézegettünk. Pont amelyik szerintük a legjóképűbb volt, az tetszett nekem a legkevésbé. Szóval ez relatív.
2022. máj. 9. 22:41
 13/20 anonim ***** válasza:
36%

Ez attól még nem jelenti azt, hogy rondával amúgy leállnál, max. a sok jóképű közül te azt választanád más meg mást, de rondát egyikőtök se ;).

2022. máj. 9. 22:44
 14/20 anonim ***** válasza:
85%

12

Én is unom ezt "a nŐknEk CsaK a kiNéZeT sZámÍt" dumát... De amit te mondasz, az kicsit annak a kérdése, hogy ki mit preferál a svájci Alpok, a görög tengerpart, a Niagara vízesés, a norvég fjordok

és a Havanna lakótelep közül. Persze, meg fognak oszlani a vélemények, mert az ízlés relatív, de kevesen fogják a Havanna lakótelepet választani, mert az objektíve csúnya.

Ezt nőként írom, és mindkét nemre nézve érvényesnek látom. A párválasztás TERMÉSZETESEN nemcsak a külső alapján történik, de azért az esztétikai érzékünk jóval kevésbé egyedi, mint ahogy azt gondolnánk.

2022. máj. 9. 23:27
 15/20 anonim ***** válasza:
34%

Nekem az egyik képement 6 -ra értékelték, a másikat 8 -ra.

2#f, blackpilled incel.

2022. máj. 9. 23:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A 8 -as képem egyébként egy romkocsmában készül és be vagyok állva rajta valamitől.
2022. máj. 9. 23:59
 17/20 anonim ***** válasza:
26%

En 3 korul szoktam kapni.....

37F incel

2022. máj. 10. 01:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Átlag alatti. 5 alatt esélytelen. Ha ilyen 4,5 körül vagy még akkor ha sokat javítasz a külsődön talán 5,5-6-ig fel tudsz menni, de maximum csak átlagos lehetsz.

Ez van...

2022. máj. 10. 10:59
 19/20 anonim ***** válasza:
4,7 ott nagyon kevés! Azt jelenti átlag alatti a küldöd! Szóval vagy dagi nőkkel fogsz ismizni vagy az örök magány.
2022. máj. 10. 11:29
 20/20 anonim ***** válasza:
41%

A részletes elemzést kell nézni, nem a pontszámot!!!! Mert ha nem vagy előfizetve, eleve le fogja húzni!

A részletes elemzésnél, hogy mennyien nyomnak somewhat-yes-very-t az a fontos !!!!!! Sokkal fontosabb, mint egy nyamvadt szám!

2022. jún. 29. 10:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!