Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Photofeeleren 2.1 pontot kaptam, tényleg ennyire ronda vagyok?

Figyelt kérdés
2022. jún. 9. 08:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%

Az elég gyatra

Én 4/10 vagyok, és a kutyának sem...

Hacsak nem nő vagy, akkor felejtsd el a csajokat, jobban jársz!

Ha nő vagy akkor még van némi esélyed, de akkor sem irigyellek

2022. jún. 9. 09:35
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg.
2022. jún. 9. 09:39
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Mi a fene ez az alkalmazás?
2022. jún. 9. 09:49
 14/23 anonim ***** válasza:
94%

Én még azt az oldalt se merem megnyitni, pedig szép barátnőim voltak mindig is, de nem a jóképűségem miatt. :)

Neten mindig mindenki hajlamosabb lehúzni egy-egy ismeretlen embert, kivéve ha nem magasan átlagfeletti "ideál" típus.

Szóval szerintem ne törődj vele, sőt, egyáltalán ne törődj, hogy ki milyennek lát, foglalkozz a külsőddel, hogy igényes, ápolt legyél és magadnak tetsz, de semmi több.

2022. jún. 9. 10:03
 15/23 A kérdező kommentje:
Feltöltöttem egy másikat, ott 17 szavazat után 7.8 pontot kaptam, pedig ugyan az a kép csak picivel közelebbi, szóval nem értem.
2022. jún. 9. 10:27
 16/23 anonim ***** válasza:
82%

Na látod, ez most hitelesen bizonyítja azt, hogy mennyire baromság az ottani pontozósdira adni. Amikor két kicsivel különböző képre teljesen eltérő értékelést kap, az mindent elmond.

És sokan ezt veszik szentírásnak. Komolyan, ez károsabb az emberek önértékelésére, mint a magamutogató Instás ribik.

2022. jún. 9. 10:28
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

#16: Ha megvágod magad, nem a kés a hülye. Nincs baj azzal, csak tudni kell használni.

A két "kicsivel" eltérő kép lehet mondjuk ilyen is: [link]

Egyébként meg érdemes többet feltölteni. Nálam huszonvalahány képből lett 3,4 az "átlagom", a szórás 1,8 és 4,1 között.

A bontásban pedig jól látszott, hogy senkitől sem kaptam "Very Attractive" szavazatot, vagyis az én antropológiai jellegemhez a női populáció tagjai nem igazán vonzódnak.

2022. jún. 9. 11:43
 18/23 anonim ***** válasza:
97%

"vagyis az én antropológiai jellegemhez a női populáció tagjai nem igazán vonzódnak."

Az a megfogalmazás gecc😂

2022. jún. 9. 12:00
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

18

Antrolpológia =/= anatómia, de no prolem... 😅

2022. jún. 9. 12:14
 20/23 anonim ***** válasza:
91%
Muti
2022. jún. 9. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!