Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párválasztás puszta genetika?
Kérdező "De párkapcsolat, ellenkező nemmel való jó viszony nélkül lehetetlen teljes értékű életet élni, mindig ott lesz a frusztráció, a harag, a hiányérzet, tehetetlenség."
Ez csak rajtad múlik. Én sikertelen férfiként nem érzek egyáltalán frusztrációt, pláne nem haragot. Talán a haragod kivetülése, a mentális instabilitásod az oka, hogy nem kedvelnek az emberek.
Hobbik, munka, barátok, célok, kreativitás, annyi minden van. Ha ezen görcsölsz, hogy "puci kell, punci kell, jajj jajj" az nem old meg semmit.
#60 2*Sü
Nem elkeseríteni akarlak de szerintem felesleges ennyit írni. Igazad van, viszont akinek az incel okosságok és a kamasz iskolások múló fellángolásai/ hóbortjai a viszonyítási alap annak magyarázhatsz te felnőtt kapcsolatok/ párkapcsolatok működéséről. Nem fogja érteni, vagy inkább nem akarja érteni. Ami még nem is lenne baj mert ez az ő egyéni problémája … lenne ha nem tenné ki mindenhova, különösen a Tudományok kategóriába ne. Persze ebből is azt szűrné le ,hogy neki van igaza 🙃
Már írtam, hogy ennek az embernek nem az a legnagyobb problémája, hogy incel.
Nem tudom, hogy pontosan milyen problémái vannak, de ezek elég súlyosak. Képzett, tapasztalt szakember kellene hozzá.
“ Ez csak rajtad múlik. Én sikertelen férfiként nem érzek egyáltalán frusztrációt, pláne nem haragot. ”
Mi? Az érzéseid rajtad múlnak? Te vígan irányítod az érzéseid? Jó életed lehet akkor hisz ha úgy döntesz, hogy mindennek örülsz, ha az utcán neked jön valaki például, akkor folyton boldog leszel. Érdekesen működsz és irigyellek.
63
“Nem tudom, hogy pontosan milyen problémái vannak, de ezek elég súlyosak. Képzett, tapasztalt szakember kellene hozzá.“
Figyelj, a képzett tapasztalt szakemberek akiket meglátogattam nem tudtak mit kezdeni az élettapasztalataimmal, azt mondták, hogy ó hát nem minden ember olyan rossz csak nekem volt balszerencsém amiért kizárólag rossz emberekkel hozott össze a sors. Tehát nesze semmi fogd meg jól.
De ha belegondolsz még statisztikailag is lehetetlen ez, hiszen ha csak 1%-a szhar az embereknek akkor mennyi az esélye, hogy sorozatban ugyanabba az 1%-ba botolsz bele? Szerintem nem is lehet értelmezni az esélyét ennek, annyira csekély.
Esélyesebb, hogy a többséggel van a baj így könnyen találkozol szhar emberekkel.
Az, hogy egymást tolerálják és egymás fhasságai felett bajtársi módon szemet hunynak még nem jelenti azt, hogy jó emberek is.
63
Ja és mi a véleményed az emberi természetről?
Tudatos emberi lényként meddig lehet takarózni ezzel a hát így működik a világ, ilyen az emberi természet fhassággal?
65: "Mi? Az érzéseid rajtad múlnak? Te vígan irányítod az érzéseid? "
Az érzéseid nem te irányítod. Viszont a gondolataidat igen. És az érzéseid a gondolkodásodtól függenek. Úgymond te döntöd el, hogy ugyanaz a pohár számodra félig teli, vagy félig üres. Sokkal jobb az élet hidd el, ha nem azon b_szod fel magad, hogy "má' megint csak félig töltötte a csapos" :)
68
Szerintem erősen vitatott az még tudósok körében, hogy a gondolat váltja ki az érzelmet vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!