Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párválasztás puszta genetika?
40
Nyilvánosan szerinted fel lehetne vállalni? Ha nem a Chadek vernének péppé akkor a habzó szájú feministák lincselnének meg, de ha még ezt is túlélnéd akkor eljárás indulna ellened terrorizmus vádjával.
Elég hülye világban élünk, Idiokrácia van! Így marad az anonim fórum egyelőre.
#36 #37
Nem modta senki, hogy nem számít a külsö. DE a külsö nem minden, az egy tényezö a sok közül, és mindenkinek bizonyos TÍPUSok jönnek be, úgy mint vékony-húsosabb-kövér, vagy bizonyos haj-bör-szemszín, kerek-hosszúkás arc, rövid-hosszú haj, stb. Ezeken belül elég széles palettán mozognak az esélyesek mindkét nemnél. Ezért van az, hogy az ember tud magával mit kezdeni, a lányok sminkelnek, a férfiak szakállat növesztenek, olyan frizurát csináltatnak ami jól áll nekik, úgy öltözködnek ami stílusos és illik hozzájuk (nem a márka vagy az aktuális divat a lényeg).
Ehhez jönnek a belsö értékek, hogy buta-nem annyira buta-okos, figyelmes-önzö paraszt, tisztel-nem tisztel, pozitívan-negatívan nyilvánul meg, van-e közös érdeklödési körötök vagy nincs, otthon ülö-folyton pörög, sramlit-metált-technot szereti, aktuális lelki állapot, és még ezernyi dolog. Ezekböl egyelöre 8 milliárd különbözö összetételü ember létezik.
Nem tagadom vannak emiatt sikeresebb és kevésbé sikeres egyedek, de ez nem zárja ki a többiek szaporodási esélyét.
Az is fontos, hogy tisztában légy önmagaddal, és olyanok között keress, aki illik is hozzád és te is illesz hozzá. Hiába csorgatod a nyálad egy kacsaszájú felfújtmellü tökéletesre sminkelt sztármodellre, egyértelmü, hogy nem téged fog választani. Nálam pl. egy kacsaszáj kizáró ok, ahogy az is ha valaki folyton pózol és királynösködik.
Ha elkezdesz ismerkedni, emberek közé járni akkor kiderül az is milyen ember. Voltam már szerelmes olyan lányba, akit ha csak képen látok tuti nem akarok töle semmit, de a kisugárzása, belsö értékei és a nem legszebb külseje a látottak során összeállt, és összességében nagyon vonzó lett, akkor is ha narancsbörös kicsit a feneke, vagy jobban lógnak a mellei mint Kim Basingernek a KÉPEKEN.
Gondolom fogalmad sincs milyen nö kell neked, mert elöször mindegyik kellett volna, aztán váltottál a csak fullos kategóriára, de bárkiben találnál egy teljesen lényegtelen hibát és azért nem jó. Így biztosan mindíg lesz okod a siránkozásra.
Elsö lépésként vidd lejjebb az ingerküszöböd, másodikként emeld fel magadat arra a szintre, aztán lehet nekiállni keresni. Több nö van mint férfi, neked is jut.
“ Az is fontos, hogy tisztában légy önmagaddal, és olyanok között keress, aki illik is hozzád és te is illesz hozzá. ”
Ez most olyan szagú, hogy rondára rá akarsz tukmálni egy másik rondát, mert hogy hát kutya kötelességük nekik egymásnak tetszeni, hiszen egy szinten vannak! Tehát ha vékony férfiatlan arcú srác akkor vonzódjon a nagyon kövér nőkhöz!
Elmondok egy titkot. Egy rondának soha nem fog tetszeni egy másik ronda.
Na akard őket összeboronálni mert pofátlanság!
Itt nyilván arról van szó, hogy az ember nem talál neki tetszőt, és nyilván nem csak sztármodellekre hajt!!
44
A 42-es hsz.-ban még ezt írtad mellé:
"Hiába csorgatod a nyálad egy kacsaszájú felfújtmellü tökéletesre sminkelt sztármodellre, egyértelmü, hogy nem téged fog választani. Nálam pl. egy kacsaszáj kizáró ok, ahogy az is ha valaki folyton pózol és királynösködik."
Hogyan kell ezt értelmezni ha nem úgy, hogy külső szintek vannak, genetikai szintek és mindenki saját szintjék keressen? Ezt már az eddigi pszichológusaim is elmondták nekem, nyilván nem lett jobb kedvem tőle.
Sajnos felesleges itt ezt a kérdést feltenni mert csak álszent emberek fognak válaszolni...menj el egy buliba ahol sok fiatal csaj van és a nap végére meglátod mennyire fontos a genetika(alias jó külső)
De itt ahol random emberkék álszent válaszait olvasod áhh semmi értelme
Szépen saját tapasztalatból le lehet vonni. ÉN is így tettem, kiderült fontos a külső. ÉS A KÜLSŐ NEM SZUBJEKTÍV...van egy univerzális szépség ami ha megvan a nők 99%nak bejössz
47
Miben tévedtem a 43-as hozzászólásomban? Végérvényben ez a tanács nem, hogy a rondra keressen más rondát magának?
És én csak kihangsúlyoztam, hogy nem, attól amiért rondák és egy szinten vannak még nem fognak egymásnak tetszeni.
Nem tudom ez miért lenne mentális betegség kategória.
48
"ÉS A KÜLSŐ NEM SZUBJEKTÍV...van egy univerzális szépség ami ha megvan a nők 99%nak bejössz"
Sajnos ezt láttam én is mindenhol, kedzve általános és közpsulitól, néhány srác mindenkinek bejött, minden csaj nevetgélt mindenen amit mondtak, ki voltak pirulva, mások meg senkinek nem jöttek be, úgy viszonyultak hozzájuk mint egy darab szharhoz. Ez utóbbi kategóriába tartoztam én is, annak ellenére, hogy emberileg szerintem én voltam (srác osztálytársak vallomása szerint is) a toppon.
Tehát már akkor éreztem, hogy itt valami egész más dolgokon múlik a dolog mint amiket tanítanak, hogy humor, kisúgárzás, magabiztosság. Hát hogyne lenne magabiztos ha minden tyúk körülrajongja, annál jobb önbizalomépítő nincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!