Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párválasztás puszta genetika?
Élvezem, hogy amint átkerül a tudományokból rögtön igenlő válaszokat kapok :D
A tudományokban meg, ahol az valóságot, igazságot kutatják valamiért nincsenek képben.
14
De a szexuális vonzalom szerintem a többségnél ott van mint elsődleges, gyakran egyedüli szempont.
Ezért is nem értem mi más lenne mint genetika.
16
A Tudományok kategóriában nem így látják.
Hanem hogy látják a Tudományok kategóriában? Hogy szex nélkül működőképes egy párkapcsolat? Kb 1500 kérdés van itt a Felnőtt párkapcsolatokban, hogy a férjem/feleségem már nem akar szexelni, én meg nem tudok így élni, elhagyjam-e.
Mi bajod a szexszel amúgy?
Persze ,hogy több igenlő választ kapsz olyan kategóriákban ahol több az incel 🤷
Mondjuk nem tudom hol tapasztaltál olyat ,hogy ha ráköszönsz egy nőre akkor ő még mielőtt egyáltalán visszaköszönne elkér egy papír amiben részletezik a génkészleted, mind a pármillió bázispárral s ha tetszik neki akkor hajlandó szóba elegyedni. Na ez lenne a puszta genetikai párválasztás. Minden más esetben száz másik tényező befolyásol s a nagyja rajtad múlik, alakítható, tanulható stb.
"Persze ,hogy több igenlő választ kapsz olyan kategóriákban ahol több az incel 🤷"
A legtöbb igenlő válasz nőktől érkezik, ugyanis számuk az incelekénél jóval nagyobb. Ha még a nők is beismerik ezt, hát elég nehéz így fogást találni rajta :D
"Mondjuk nem tudom hol tapasztaltál olyat ,hogy ha ráköszönsz egy nőre akkor ő még mielőtt egyáltalán visszaköszönne elkér egy papír amiben részletezik a génkészleted, mind a pármillió bázispárral s ha tetszik neki akkor hajlandó szóba elegyedni. "
Nem is kell részleteznie, a génállományod kiüll az arcodra, testarányaidra és evolúciósan úgy fest erre lettek kódolva, hogy ezt 2 másodperc alatt felmérjék szemükkel. Lehet még a tudomány sem tudja mi rejlik egy Chad arc mögött, lehet a túlélési esélyeit az egyednek nagyban megnöveli ha Chad arca van, jobban bírja az ütést az álla, kevésbé sérülékeny a szeme mert mélyre van süllyesztve a koponyájába stb.
Alakíthatsz persze te is, de a terület amelyiken a legjobban kompenzálhatsz az szerintem az anyagi helyzeted, ugyanis van elég aranyásó nő és egyet kifoghatsz. Más terület most nem ugrik be, még a legnagyobb humorzsákok is csak barátnak kellenek, az intelligens srácok meg házit megcsinálni persze barátként stb.
Tanulmányaim nagyon arra utalnak, hogy az arc és fejstruktúra ami kiváltja a nedvesedési folyamatot a nőknél, amit ők vonzalomnak neveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!