Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg az incel probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az incel probléma egyre nagyobb baj a társadalomban, hogy már egy rövid film is készült róla?

Figyelt kérdés

Igazuk van ezeknek a férfiaknak, tényleg mindent megtesznek és valahogy így nincs esélyük hozzá egy szinten lévő nőkkel?

[link]

2022. jún. 6. 14:15
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Az incelprobléma csak egy tünet.

En bloc az egész társadalom elmagányosodott.

https://www.youtube.com/watch?v=Mc47CMImA8E

2022. jún. 8. 12:48
 42/44 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon jó videó. Csak sajnos itt szinte senki nem tud angolul.

Itt vagy egyetértesz a "mainstream"-el mindenben kritika nélkül és azt mondod, hogy a lehető legjobb világban élünk vagy ha nem akkor meg is kapod az iskolarobbantó incel bélyeget. Értelmes, kulturált mély társadalmi témákról való eszmecseréket felejts el itt. Ez itt a gyakori. Itt akkor vagy "menő" ha minél jobban bele tudsz rúgni az amúgy is szenvedőkbe.

2022. jún. 8. 17:50
 43/44 anonim ***** válasza:
83%

Kedves 19-es!

Én is így voltam a nőkkel egy ideig, én is rendezni akartam számlát mindig, amíg el nem értem a célom. Mígnem rájöttem idővel, mi volt velem a baj, miért nem ment, aztán utólag olyan szánalmasnak gondoltam, hogy anno le akartam verni valakin a saját nyomorom..

Amint lesz egy szerető barátnőd, akit viszontszeretsz, úgyis elmúlik ez a bosszúvágy, ne aggódj ;) Legalábbis szerintem. Én ugyanis abból indulok ki, hogy az ember egy idő után össze tudja rakni a fejében, hogy mi volt vele a baj. Nekem legalábbis sikerült összeraknom a képet 2 év elteltével, de egészen addig én is folyton a nőkre és a körülményekre fogtam, meg hogy jobb vagyok azoknál, akikkel a nők összejönnek. Egy kicsit magadba is nézz, hidd el jobban jársz. Ha nem nézel ki rosszul sem, ahogy említetted, akkor tuti, hogy magadban is van hiba!

Hatalomból szerető barátnőt szerezni szerintem alapból kevésbé működik. Rakd össze a képet, hogy mi a gond veled, és mi a gond a körülményekkel. Nem csak te vagy a hibás nyilván, de hogy benned is lesz, az fix!

2022. jún. 9. 00:17
 44/44 anonim ***** válasza:
96%

43 vagyok.

A későbbi kommentjeid nem láttam, ezek szerint van önreflexiód. Hidd el, előbb-utóbb lesz barátnőd, ne csüggedj! Le is írom, hogy dolgozd fel magadban a hiányt.

Ez egy ilyen világ, nagyon sokan panaszkodnak, hogy mennyivel nehezebb ma párt találni, mint akár 5-10 éve. És messze nem csak az incelek gondolják így. Személy szerint én is, és még olyanoktól is hallottam/olvastam, akiknek korábban jól ment a csajozás és nem értik, mi változott. Én is így voltam, 16-tól 25 éves koromig mindig ölembe pottyant valamilyen viszony/kapcsolat, aztán váratlanul megállt a "sorozat" és hoppon maradtam pár évre. És a statisztika igazol is minket, mert manapság rengeteg szingli van. Múltkor láttam egy statisztikát (USA), miszerint a 25-44 év közötti nők 45%-a lesz várhatóan szingli 2030-ra.

Valóban van egyfajta társadalmi elmagányosodás, ahogy a 41-es írja.

Ez vigasztaljon, hogy messze nem vagy egyedül a problémáddal. Mások mellett én is átéltem nem olyan rég.

2022. jún. 9. 00:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!