Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az incel probléma egyre nagyobb baj a társadalomban, hogy már egy rövid film is készült róla?
Igazuk van ezeknek a férfiaknak, tényleg mindent megtesznek és valahogy így nincs esélyük hozzá egy szinten lévő nőkkel?

"Feltehetően az van emögött, hogy aki bunkó, az olyan domináns, és ez vonzó a nőknek."
Vagy csak van valami igen taszító a személyiségedben, amiről nem veszel tudomást.

Bingó. És azt is tudom, mi az: az önbizalomhiány.
Ez volt az, ami meglátszott rajtam, ami miatt kinevettek a nők. Most hirtelen két eset is bevillant, amikor nevetve fogadták a kezdeményezésemet. Csakhogy ha a nőkben valóban annyi empátia lenne, mint mondják, akkor ezért még önmagában nem utasítanának el, sőt, segítenének is nekem.
Mivel nem vagyok incel, ezért én nem adtam fel a csajozást. Adja az isten, hogy egyszer sikeres legyek, de ez egyúttal azt is fogja jelenteni, hogy visszaadom azt a sok megaláztatást, és fájdalmat, amit a nők okoztak nekem.

12
Az én párom is önbizalomhiányos volt, amikor összejöttünk, és soha nem nevettem ki, és segítettem neki. Azóta sokkal több önbizalma van, de még mindig nem éri el azt a mértéket, ami reális lenne.

Rosszul gondolod. Nem néztél ki elég jól nekik. Hidd el ha csak annyi bajod lett volna, hogy "önbizalomhiányos" vagy (ami nőket pont hidegen hagyja), de amúgy jól néztél volna ki, akkor is leálltak volna veled.

Néha a veszteseknek is lehet szerencséje. 5 évvel ezelőtt nekem is az volt, amikor egy nő az első randin lefeküdt velem.
Tehát nem cáfoltál semmit.

Incel téveszme, amiket mondasz. Már világosan leírtam, hogy a hatalom a fontos. Ha egy pasi nem néz ki jól, de domináns, akkor sok nője lesz. Az önbizalomhiányos alakok viszont taszítóak.
Ráadásul ez csak az utóbbi 5 évben van így velem. Azelőtt több nővel foglalkoztam, több csajom is volt. Többször az első randin összejöttem azzal, akivel akartam.
Konkrétan 3 nőt kapta tőlem az első csókját, szóval annyira taszító alak csak nem lehetek.

"Adja az isten, hogy egyszer sikeres legyek, de ez egyúttal azt is fogja jelenteni, hogy visszaadom azt a sok megaláztatást, és fájdalmat, amit a nők okoztak nekem."
Ja, pár válasszal előrébb még azt ecsetelted, micsoda remek választás lennél.
Hát ez az egyik baj az incelekkel. A jófiú imizs csak álca, és ezt azért érezni ám.

Azt tudom, hogy az incelek, hogy vannak ezzel, mert nem tartozok közéjük, de a kettő nem üti egymást.
Ha valakitől sok szenvedést kapsz éveken át, egy idő után már negatív érzelmeid lesznek iránta. A nők iránti negatív érzelmeim nem befolyásolják azt, hogy még így is jobb vagyok, mint akikkel ők sok esetben együtt vannak.
Attól én még ugyanaz a srác maradok, aki megfőz magának, olvas, bemegy a boltba a hajléktalannak kenyérért, stb.
De azt nem tagadom, hogy van bennem neheztelés a nők iránt, és ha hatalomra jutok, bizonyos szeretném majd rendezni velük a számlát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!