Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg az incel probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az incel probléma egyre nagyobb baj a társadalomban, hogy már egy rövid film is készült róla?

Figyelt kérdés

Igazuk van ezeknek a férfiaknak, tényleg mindent megtesznek és valahogy így nincs esélyük hozzá egy szinten lévő nőkkel?

[link]

2022. jún. 6. 14:15
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%

Valami nagy-nagy forradalmat kellene itt csinálni...

Ez már nem a nőkről szól, sem a pénzről. Itt már csak a káosz számít.

Egy hatalmas tüzet fogunk rakni, felperzselünk mindent, mint anno a mongolok. Fel fogunk robbantani mindent!

Nincs semmi vesztenivalónk. Nem számít már nekünk sem a pénzt, se a nők sem más egyéb lényegtelen apróság. Itt csakis a káosz és anarchia az ami a kezeink mestermunkája lesz. Olyan maradandó lesz majd az a forradalom és Szent Káosz mint az egyiptomi piramisok.

2022. jún. 6. 17:20
 32/44 anonim ***** válasza:
3%

A #28 feltehetően téged kérdezett #29-es, hanem engem (#25)

A válaszom pedig az, hogy minden nő egyforma. Ebből fakadóan mindegy, hogy kin állok bosszút.

2022. jún. 6. 17:24
 33/44 anonim ***** válasza:
0%

Pontosabban:

A #28 feltehetően nem téged kérdezett #29-es, hanem engem (#25)

#32 voltam

2022. jún. 6. 17:24
 34/44 anonim ***** válasza:
80%
Nagy forradalom, a pincéből nem mertek kijönni, lúzerek. Forradalom...
2022. jún. 6. 18:16
 35/44 anonim ***** válasza:
4%

Nem baj. Hidd csak ezt. De lehet, hogy pont én mellettem ültél le reggel a buszon. Esetleg én vagyok a postás. Sosem tudhatod...

2022. jún. 7. 05:14
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Mindenről készítenek manapság rövidfilmet, nem ettől függ az adott probléma társadalmi jelentősége.
2022. jún. 7. 11:24
 37/44 anonim ***** válasza:
0%

Most komolyan egy olyan országban akarunk mély társadalmi problémákról beszélni ahol a legnépszerűbb műsor a ValóVilág, X-faktor, éjjel-nappal Budapest stb.

Ezektől az agymosott buta tömegemberektől mégis mit vársz?

Ezeknek nulla önálló gondolataik vannak, ezek csak mint a kisbárányok követik a mainstream-et egészen a barmok vágóhídjáig.

Komolyan majd a tiktokos meg instás tömegember fog veled társalogni mély társadalmi kérdésekről? 😂😂😂

2022. jún. 7. 12:41
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Én ronda szűz férfi vagyok, de az első 20 másodperctől olyan szekunder szégyenem lett, hogy meg is állítottam a videót. Biztos magamat láttam viszont :D.
2022. jún. 7. 12:53
 39/44 anonim ***** válasza:
48%

A tegnapi napon eléggé feszült voltam, és nem gondolkodtam hidegfejjel, hanem indulatból írtam, és azóta már megbántam néhány kijelentésemet, úgy illik, hogy ezekért bocsánatot kérjek.

Először is, ott tévedtem, amikor arra utaltam, hogy az összes nőn bosszút kellene állnom a #12-es kommentben

(nem durván, mert nem emelek kezet a nőkre, és nem is alázom őket. A hogyanra hoztam példát a #22-es kommentben). Nyilván nem kell, hiszen köztük is lehetnek normálisak, akiket nem okolhatok az elmúlt évek szenvedéseiért. Semmi szükség arra, hogy olyan nőket is elmarjak magamtól.

Ugyanakkor az is meggyőződésem - és ezt pont egy nő mondta nekem, akihez kicsit közelebb kerültem - hogy a mai világban a nagyon jó embereket kihasználják. Meglehet, hogy tévedek, de nem szeretnék olyan kenyérre kenhető, nagyon jószívű ember lenni, mert az ilyeneknek nincs becsülete sem férfi körökben, sem a nők előtt (de nem akarok bűnöző sem lenni). Ebből fakadóan nem látom rossznak azt, ha úgy döntök, hogy egy jól kinéző bunkóbb nővel az első hiba után szakítok. Tehát nem kell második esélyt adnom, sőt, még csak találkoznom sem kell feltétlenül vele, hanem szó nélkül tilthatom, ha úgy döntök. Nem kell törődöm az érzelmeivel, mert normális körülmények között ő sem törődne az enyémmel.

Ahogyan azt sem látom rossznak, ha majd elcsábítom más nőjét (lehet, jót is teszek a nővel, mert kiszabadítom egy rossz kapcsolatból). Nem kell törődnöm a pasi érzelmeivel, mert normális körülmények között az a pasi sem törődne az én érzelmeimmel. Hanem elvenné a nőmet, ahogyan 2013-ban megtörtént: elcsábította a barátnőmet, majd azt kérte, hogy dobjon ki engem.

Csak azoknak az embereknek az érzelmeire kell figyelnem, akik közel állnak hozzám, jó szívűek, és jót tesznek velem. A többi meg nem érdekel.

Most így látom a világot, de lehetséges a változik majd a véleményem

---------------

Az eredeti kérdésre válaszolva:

Az incelek egy kis anonim csoportot alkotnak, sajátos világnézettel, akik nem igazán jönnek elő, hanem lapítanak. Nincs jelentőségük. Érdekességként lehet a témával foglalkozni, hogy van ilyen is

2022. jún. 7. 17:24
 40/44 anonim ***** válasza:
79%

Még annyit, hogy még mindig nem érzem magam annyira jól, de valamennyire képesebb vagyok az észszerű gondolkodásra. :D

Minden jót, sziasztok.

#39 voltam.

2022. jún. 7. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!