Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az incel probléma egyre nagyobb baj a társadalomban, hogy már egy rövid film is készült róla?
Igazuk van ezeknek a férfiaknak, tényleg mindent megtesznek és valahogy így nincs esélyük hozzá egy szinten lévő nőkkel?

Tényleg az denevérember probléma egyre nagyobb baj a társadalomban, hogy már több film is készült róla?

"Tényleg az incel probléma egyre nagyobb baj a társadalomban, hogy már egy rövid film is készült róla?"
Manapság minden egyre nagyobb probléma, mert nagyobb a népesség. Ettől még nem akkora az egész incel dolognak a társadalmi hatása, ahogy az incelek próbálnák meg beállítani.
Rövidfilm meg kb. mindenről készül.
Éééés azt felejtsük el, hogy az incelek mindent megtesznek, hogy legyen barátnőjük. Rengetegszer írtam nekik én is, mások is, de az égvilágon semmiféle tanácsot nem fogadtak meg.

Én nem vagyok incel, de közel állok hozzájuk annyiban, hogy 5 éve nem voltam együtt nővel.
Pedig nem vagyok öreg, főzök, mosok, takarítok magamra, olvasok, tanulok nem vagyok bunkó, van egy normális megjelenésem is stb. és mégsem kellek a nőknek.
Ezzel szemben nézd meg, hogy miféle alkoknak van nője. Ide is írnak ki kérdést a csajok, hogy mennyire bunkó a pasija, és, hogy mit tegyen. (nincs olyan bunkó srác, akinek le lenne nője).
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az inceleknek igazuk van, de abban van valami, hogy a nőknek tényleg nem a normális pasik kellenek az esetek többségében. Feltehetően az van emögött, hogy aki bunkó, az olyan domináns, és ez vonzó a nőknek.
Ha én is az lennék, nekem is lenne csajom, de mivel nem vagyok az jelenleg, így nem kellek senkinek.

"nőknek tényleg nem a normális pasik kellenek az esetek többségében"
Kinézet számít.

Nem. Mert vannak olyan srácok, akik nem szép emberek, viszont dominánsak, és nőkkel vannak együtt. Szóval a kinézetnek nincs annyi jelentősége, mint azt az incelek hirdetik.
Az számít, hogy milyen hatalma van az embernek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!