Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az incel probléma egyre nagyobb baj a társadalomban, hogy már egy rövid film is készült róla?
Igazuk van ezeknek a férfiaknak, tényleg mindent megtesznek és valahogy így nincs esélyük hozzá egy szinten lévő nőkkel?

Ronda nőkön én is levertem már ezt. Nem nagy fegyvertény ronda nőt alázni, de azért kis elégtételnek jó volt.

Nőket alázni helytelen dolog. Továbbra is jobbnak kell lennem, mint akikkel a nők együtt vannak, tehát más módszerekhez nyúlok.
Úriemberként is rendezhetem a számlát: például a nő első hibájára véget vetek a kapcsolatnak, és nem bocsátok meg. Ha ezt egy olyan nővel teszem, akiket nem szoktak kidobni, az még jobb.
Tehát megmaradok úriembernek, mert nem bántom a nőt, de azért eléggé megjárja. Nekem ez már elégtétel lesz. Aznap este mikor töltök magamnak egy finom ital, mosolyogva fogom elkortyolni.

"Ha valakitől sok szenvedést kapsz éveken át,"
Bocs, de egy elutasítás nem szenvedés. Talán kötelező összejönnünk bárkivel?

"Bocs, de egy elutasítás nem szenvedés. Talán kötelező összejönnünk bárkivel?"
Az elutasítások időnként gonoszak voltak, de nemcsak elutasítások voltak a háttérben az elmúlt 5 évben, hanem megcsalás, hülyítés, lehúzás stb. is. Arról nem is beszélve, hogy a nők rikácsolnak, hogy milyen bunkó a pasijuk, és mégsem kell nekik az, aki normálisabb. Azt nem tagadom, hogy ezek hatására az én lelkem is elsötétedett, de már nem érdekel.
Most már csak a hatalom érdekel, és minden trükkömet, ravaszságomat, tudásomat be fogom vetni, hogy felhúzzam magam. Én leszek a férifiak előtt is a tekintély, és az enyém lesz az összes nő. Én leszek a legnagyobb ebben a műfajban, és mindenkit elsöprök, aki az utamba mer állni.

Meg lehet nézni a filmet, fennvan youtubeon, pontosan bemutatja hogy mitől utálja az inceleket mindenki.
Elmebetegek, zaklatók akik csakis maguknak köszönhetik a szenvedésüket. Potenciális gyilkosok, de nem azért, mert incelek, az ilyenek akkor is lőnek ha feleség is van, gyerek is van. Pszichopaták. Hiába kapnak nőt, nem lesznek normálisak, mert nem a nőhiány a probléma forrása.
Jó volt a "színész"választás, még engem is rázott a hideg amikor odabotorkált a csajhoz és csámcsogott meg sóhajtozott minél közelebb hozzá, mint valami veszett kutya. És mennyivel másabb volt a kiállása amikor videózta magát, függetlenül attól a mocsadéktól ami a mondanivalója volt. Ez a kisfilm is csak azt bizonyítja, hogy az incelség csak polgárpukkasztás, és nem igazán lehet velük együtt érezni.

Nem tudom engem kérdeztél-e. Nem nem merek, hanem nincs értelme. Egy szép nő természetes, hogy visszautasít egy rondát. Miért vernék le rajta bármit is? Azt tette, ami a helyes. Az meg hogy ronda nőkkel mit csináltam az az én dolgom :). Amúgy jóképűek meg sorra dugják a nőket, de abban persze neked sincs semmi kivetnivalód :).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!