Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlölik ennyire a vékony férfiakat?
Itt mindenhol gyakorin írják a nők, hogy vékony férfiakhoz nem vonzódik, nem szereti őket, nem fogadna el ilyen párt.
Nekem emésztőrendszeri problémáim vannak gyerekkorom óta, emiatt vagyok vékony. Nem tudok meghízni, akármit is teszek, és kellemetlen is nagyon, gyomor és bél fájdalmak, kellemetlen wc-zés.
Gyűlölöm, hogy ilyen genetikát kaptam. Kár volt világra jönnöm.
Nem olvastam végig a válaszokat, szóval bocsi, ha már írták, de nem gondoltál még arra, hogy esetleg eljársz edzeni és eszel mellé rendesen?
Egyébként nőként írom neked, hogy iszonyat sovány voltam 23 éves koromig és b.sztatott a környezetem rendesen. A családom, a barátok, random idegenek. Nem emiatt, de fejembe vettem, hogy szeretnék nőiesebben kinézni, ezért elkezdtem edzőterembe járni, csináltattam étrendet stb. Most vagyok 30 éves, annyira megszerettem ezt az életet, hogy már magam is személyi edző vagyok (hobbiból) és hát, igen, látszik is rajtam a több évnyi sport.
Rinya helyett te is kipróbálhatnád.
“A két képet nézzétek. Az bemutatja, hogy milyen kegyetlen az élet.“
Az a pali sem így jött a világra haverom. Edzeni kell, megfelelő életvitelt folytatni, stb.
Jóképű és könnyen izmosodó genetikát kapott.
Nekem emésztőrendszeri problémáim vannak. Két évet kondiztam, de hiába, emiatt nem lett semmi eredménye.
Ezért írtam, hogy ésszel kell edzeni. Jól felépített, személyre szabott edzésprogram + étrend kalóriatöbblettel. Ha te 2 éven keresztül így csináltad, ahogy írtam és tényleg minden rendben ment, akkor kellett volna, hogy látszódjon. Ha nem lett semmi eredménye, akkor nem jól csináltad, ez ennyire egyszerű.
Nem kell a genetikára fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!