Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlölik ennyire a vékony férfiakat?
Itt mindenhol gyakorin írják a nők, hogy vékony férfiakhoz nem vonzódik, nem szereti őket, nem fogadna el ilyen párt.
Nekem emésztőrendszeri problémáim vannak gyerekkorom óta, emiatt vagyok vékony. Nem tudok meghízni, akármit is teszek, és kellemetlen is nagyon, gyomor és bél fájdalmak, kellemetlen wc-zés.
Gyűlölöm, hogy ilyen genetikát kaptam. Kár volt világra jönnöm.
Valóban nem vagyunk ilyen helyzetben.
Van millió problémánk, de biztosan nem gyűlöljük a vékony férfiakat, személy szerint téged biztosan nem! Sokkal nagyobb problémád, hogy te nem szereted magad, és hisztizel a semmiért. A (te esetedben nyilván vélt) világot nem tudod megváltoztatni, a saját hozzáállásodat viszont igen. Dolgozz rajta, különben soha nem jutsz előrébb.
A te esetedben pszichológus, pszichiáter a minimum!
Honnan a nénikédből jön ez a nagy arc, hogy mindenkinek azt pofázod, hogy jobb élete van, mint neked?
Senkit nem ismersz, aki itt válaszol, lehet ezer meg egy, a tiedtől milliószor komolyabb bajuk. Egy bunkó vagy, semmi más.
Én nem gyűlölöm a vékony pasikat, sőt...
Őket szoktam nézegetni, a macis testalkat nem vonzó számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!