Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlölik ennyire a vékony férfiakat?
Itt mindenhol gyakorin írják a nők, hogy vékony férfiakhoz nem vonzódik, nem szereti őket, nem fogadna el ilyen párt.
Nekem emésztőrendszeri problémáim vannak gyerekkorom óta, emiatt vagyok vékony. Nem tudok meghízni, akármit is teszek, és kellemetlen is nagyon, gyomor és bél fájdalmak, kellemetlen wc-zés.
Gyűlölöm, hogy ilyen genetikát kaptam. Kár volt világra jönnöm.
Szerinted egy szép sovány lány az alábbi képről egy 3.0-s játékossal áll le, vagy egy 8.0-s játékossal? Képmutató vagy és nulla empatikus képességgel rendelkezel. Magyarul igazi nő vagy ;).
Egyre szánalmasabb vagy! Ismerek olyan embert, aki több veleszületett betegséggel és testi fogyatékkal él, mégis boldog ember, mert úgy döntött, hogy az lesz. Persze ő is nyavalyoghatna, de okos ember lévén inkább a boldogságot választotta, nem nyávogással tölti az életét, hogy milyen igazságtalan az élet!
A test, amibe születünk, nem a mi döntésünk, de a hozzáállásunk csak rajtunk múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!