Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyűlölik ennyire a vékony férfiakat?
Itt mindenhol gyakorin írják a nők, hogy vékony férfiakhoz nem vonzódik, nem szereti őket, nem fogadna el ilyen párt.
Nekem emésztőrendszeri problémáim vannak gyerekkorom óta, emiatt vagyok vékony. Nem tudok meghízni, akármit is teszek, és kellemetlen is nagyon, gyomor és bél fájdalmak, kellemetlen wc-zés.
Gyűlölöm, hogy ilyen genetikát kaptam. Kár volt világra jönnöm.
94. vagyok
Ezekkel a paraméterekkel én is vékonynak számítok!
Nem tudok.
Két év konditól és kondis étrendtől sem híztam semennyit sem.
Illetve később olyan is volt h hónapokig semmit nem mozogtam és mellette rengeteg húst, édességet és zsírosat is zabáltam, és mégsem jött fel rám egy kiló sem.
Jézusom, te vagy az aki privátban is ezt nyomja...
Képzeld, másnak is vannak egészségügyi problémái.
Ciszta, daganat, allergia, cukorbetegség, tbc, autoimmun, kb. reggelig tudnám sorolni.
Mégis tudnak normális emberi kapcsolatokat kialakítani, és nem azért mert mindegyik Jason Momoa meg Irina Sheyk.
Jó lenne összeszedned magad, mert ez a tengerfenékig érő önsajnálat nem vezet a normális élet felé.
Nem fogadok vagy írok privátot.
Nekem is van sajnos egy másik egészségügyi problémám is, egy hónapok óta tartó fájdalmas és kellemetlen cucc
A kövér, alacsony srácokat jobban utálják, nyugi. :D
176cm/~80kg vagyok.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!