Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Visszahúzódó lányként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó lányként hogyan nyissak a fiúk felé? 24/L

Figyelt kérdés
Interneten próbálkozok, de megszakad pár hét után az ismerkedés.
2022. jún. 3. 19:03
 1/10 A kérdező kommentje:
Járok még csoportos órákra, nyelvtanfolyamra, önismereti csoportokba, könyvtárba, szeretek sétálni. Munkahelyen se nagyon tudok mert alig járnak be az irodába. Kávézókba is szívesen járok meg elmegyek időként olyan rendezvényekre, amik érdekelnek.
2022. jún. 3. 19:06
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Sose volt még pasid? Jól nézel ki, csak félénk vagy?
2022. jún. 3. 19:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Még nem volt, igen félénk vagyok.
2022. jún. 3. 19:43
 4/10 anonim ***** válasza:
23%

"Jól nézel ki, csak félénk vagy?"

Te mégis mit képzelsz?

El volt szigetelve eddigi 24 életévében?

Vagy hogyan képzelted ezt a félénk nő = egyedül marad akkor is ha csinos dolgot?

2022. jún. 3. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:
ugy h irsz neken :D
2022. jún. 3. 19:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Tehát 6 hét cseverészgetés alatt nem juttok el randiig?

Csökkentsd le 2 hétre. De az se baj, ha egy hét után találkoztok, vagy korábban. Azbírogatásból nem.lesz soha semmi... ha valaki szimpatikus az első pár beszélgetés alapján, akkor jelezd neki, hogy vevő vagy a randira. Vagy ha bizalmatlanság van, akkor telefonáljatok.

2022. jún. 3. 19:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez szomi. Nekem is ilyen preferenciáim vannak, de nekem valahogy sikerült összehozni 2 rossz párkapcsolatot. Szerencsétlen vagyok.
2022. jún. 4. 07:37
 8/10 anonim ***** válasza:
7# mintha én írtam volna, bár ne lettek volna :(( inkább lettem volna egyedül és maradtam volna szűz
2022. jún. 4. 09:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Interneten: randi minél előbb. Ha jársz kávézókba, és ott ismerkednél, és van valaki akivel a neten ismerkedsz miért nem kötöd össze?

Számomra teljesen logikátlan, hogyha benne lennél abba, hogy leszólítsanak (amihez meg kell tanulnod mosolyogni, és legalább egy kicsit tartani a szemkontaktust), akkor miért óvatoskodsz hetekig egy interneten megismert férfival?

2022. jún. 4. 09:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Gyere velem rendezvényekre.

Amúgy kizárt, hogy rendezvényeken senki sem szólítana meg.

2022. jún. 5. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!