Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen külsővel mit lehet tenni, hozzám hasonló vékony barátnőm lehet így, hol és hogyan próbálkozzak?
34 éves vagyok és még nem nagyon volt barátnőm.
Így nézek ki mint itt a 3. kategória. Nem akarok modell lányt de igényes vékony elvárás lenne, hiszen én is igényes vagyok és vékony.
6, más a szépség ideál a nők és a férfiak számára. Ahogy az öltözködés terén is. Ha te rózsaszín tüll szoknyában mész utcára, gyanús, hogy megvernek. Egy nőnél csak idiótán néz ki. Most akkor ez kettős mérce? Ugyan ez igaz a külsőre is. De, most szólok, hogy az, ha a pasid erősebb mint te, nem ciki, ha a nod az erősebb.... Nos azért az minimum érdekes. Egyszerűen mert más az elvárás. Akkor ez is kettős mérce?
Mást vár el a társadalom egy férfitól és masr egy nőtől.
Egy sportos, vékony, igényes nő a kívánság lista élén van. Egy nem sportoló, de arányos, vékony nő szintén. Az ilyen testalkatú, de vékony nő valahol a középmezőnyben. Egy csúnya, sovány férfi, az alján. Főleg, ha gebe, tehát láthatóan 0 izom, kint az összes csontja, mint egy végstádiumú rákosnak és még a feje is ronda.
Mert teljesen más a női és a férfi szépség ideál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!