Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék pasit, de sajnos senkinek nem kellek nem is próbálkoznak, leszámitva a részeg egyéjszakás kalandra vágyókat ha néha elmegyek bulizni. Járnak más lányok/pasik hasonló cipőben? Vagy van ötlet?
Én is így vagyok vele :( Mindig csak barátként jövök szóba :S
F19
Lehet hogy ez a válasz nyersnek és érzéketlennek tűnhet. De lehet hogy nem vagy vonzó, esetleg túlsúlyos vagy, vagy van valami látható testi rendellenességed?
Járj olyan helyekre ahova normális pasik járnak, esetleg próbálkozz te, úgyértem ha nem kezdeményeznek, kezdj te ;)
Utolsó vagyok ismét.
És te mit gondolsz magadrol, nem tartod magadat elég szépnek, vagy nem vagy magaddal megelégedve olyan szinten, hogy kitárulkozz és azt mutasd a világnak, hogy én is ugyanolyan lány vagyok mint "TI"?
Vagy neattán, nem olyan jeleket küldesz ki magadbol véletlenül a környezeted felé, hogy kopj le, vagy, hogy ha megfelelsz annak a mércének amit felállítottam akkor elfogadlak? ---- Ezt általában érzik az emberek ha valaki totál megközelíthetetlennek tűnik, és nem tudnak sehogy odaállni eléd, mert attol tartanak, hogy neked úgysem jó senki sem....
Én is hasonló cipőben járok, csak a férfi oldalról.
Ráadásul már 32 vagyok, ezért erősen elgondolkoztam, hogy be merjek-e írni, de ez van, nincs mit szépíteni rajta. Max. leégetem magam.
A kérdés második részére válaszolva, ötlet? Semmi nem jut most eszembe, az ember már annyit próbálkozott és reménykedett. De azért nem adom fel, és Te se tedd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!