Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett az incel szitokszó a nők körében amikor ő miattuk lesz átlagos férfi incel a sok elutasítás és csalódottság miatt?
Én is szétnézek az utcán, és nagyon ronda pasik vannak nőkkel.
Szóval először is szedd rendbe magad. Ha nem is vagy 10/10, ápoltsággal, sporttal lehet azért dobni mindenkin.
A másik meg, hogy a nőkkel szemben tisztelettel kéne viselkedni. Mi az, hogy a nő szálljon magába, mert elutasított téged? Egy nőnek kötelessége mindenkivel leállni, aki leszólítja? Mi lenne ha téged is leszólítana mondjuk egy kövér, pattanásos, ápolatlan nő, akkor te nem mondanál nemet? A párválasztásnak a kölcsönös szimpátián kell alapulnia.
Ha ezeket rendbe tetted,akkor tarts önvizsgálatot, kihoztad magadból a legjobbat, mondjuk lettél egy 5/10-es. Akkor ne a 10/10-es nőket próbáld meg felszedni, mert garantált a kudarc. A saját súlycsoportodban keresgélj. Tudom erre jön az a rinya, hogy de nekem csak a vékony, magas, széparcú lányok tetszenek. Hány ilyet olvastam már, hogy én ronda vagyok és kövér, de nem tetszenek a ronda és kövér nők. Ezt az ellentmondást is fel kéne oldani magadban. Tudod van az a mondás, hogy a "zsák a foltját."
A szomszéd srác nálunk kb. úgy néz ki, mint Bajor Imi. Egyik nap jött haza lelkendezve, hogy megtalálta élete szerelmét, de ilyen gyönyörű nőt én még biztos nem láttam! Gondoltam is, nofene, ki az az elferdült értékrendű gyönyörű nő, aki leáll vele? Aztán bemutatta, és úgy nézett ki, mint Doktor Bubó női változata. Amúgy tökéletesen összeillenek. De a gyönyörű, tökéletes nőt azért én nem így képzeltem el. Ő meg igen.
"és nagyon ronda pasik vannak nőkkel"
Undorító, ahogy ilyen degradálóan neveztek embereket
"az instagram modellek meg a pénzes pasik kellenek, belső érték nuku"
Néha úgy érzem, egy másik világban élek, mint az incel kérdezők. Egyetlen Instagram-modellt sem ismerek, pedig van Instám, de az ismerőseimet követem rajta, meg pár zenészt, de ők 60 évesek.
Meg amikor jöttök a Tinderrel, mintha mindenki ezeken a szarokon élne.
"Szerinted egy incel nem próbálkozott éveken át, nem nézett magába ezerszer mielőtt kiír egy ilyet?"
Ami azt illeti, szerintem nem. Mármint normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!