Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet a társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a társkeresés iránti vágyat elnyomni?

Figyelt kérdés

Eddig összesen 3 lánynál próbálkoztam, viszont minden alkalommal visszautasítottak, ami egyszerűen borzasztó érzés volt számomra az adott pillanatban, olyannyira, hogy inkább többé már nem szeretnék nyitni senki felé társkeresési célból.

Tudom, hogy a 3 elég kevés alkalom, de számomra mindig is az olyan lányok tetszettek, akik valamiben mások a nagy átlaghoz képest, és ritkán találkozom ilyenekkel.

Külső terén sosem voltak nagy elvárásaim, átlagos külsejű, szolid lányok az eseteim, mivel én sem vagyok egy Ryan Gosling, de azért kaptam már pozitív visszajelzéseket, átlagosnak mondanám magam. Mindent megteszek azért, hogy ellensúlyozzam, azt hogy nem vagyok kifejezetten jóképű. Az ápoltságra, frizurára, öltözködésre nagy hangsúlyt fektettek.

Viszont úgy érzem, hogy a lányok többségének ennyi nem elég az én generációmban, én pedig nem szeretnék többször csalódni, ezért szeretném elnyomni magamban ezt a párkapcsolat iránti vágyat.

2021. febr. 11. 16:42
 1/7 A kérdező kommentje:

*20/F

Csak hogy a generációs dolog egyértelmű legyen

2021. febr. 11. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Jézusom, 20 éves vagy, még majdnem hogy tini. Rengeteg elutasítást fogsz még kapni, ezt garantálom neked, de lesz egy, akinek te fogsz kelleni, és boldogok lesztek együtt.

Óriási pozitívum egyébként, hogy teszel azért, hogy jobban nézz ki, és nem azon keseregsz, hogy nem vagy álompasi, valamint az igényeid is teljesen reálisak.

Nem kell erőltetni semmit. Lehet nem két év múlva jön a számodra tökéletes lány, hanem öt év múlva, de nem szabad elkeseredni! Fejleszd magad továbbra is, koncentrálj a tanulmányaidra, keress magadnak valami jobbit! Minden rendben lesz!

2021. febr. 11. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
17%

"én sem vagyok egy Ryan Gosling, de azért kaptam már pozitív visszajelzéseket"

Es miert nem jottel ossze azokkal a csajokkal, akiktol pozitiv visszajelzest kaptal? :)

36F incel

2021. febr. 11. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
41%
hűha.. ha kiégsz azon, hogy 3ból 3 visszautasított, akkor sokat fogsz szenvedni az életben.
2021. febr. 11. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:
61%

Eléggé hasonlítunk kérdező

Csak én 28 évesen vagyok ugyanígy.

Mindketten tudjuk hogy el kell engedni a dolgot, mert semmi értelme nincs, és én mindent meg is teszek érte 1-2 éve hogy végleg elengedjem. De ez sajnos nem ilyen egyszerű, le kell foglalni magát az embernek, ez lehet az egyetlen út.

2021. febr. 11. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Segédeszköz a minőségi orgazmushoz + a kapcsolattal járó terhek és bosszúságok tudatosítása.
2021. febr. 11. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Simán. :)
2021. febr. 12. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!