Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is óriási válság van? Hová tűntek a szép nők Budapestről?
Sajnos budapestiként azt kell mondanom, hogy nem csak gazdasági, nem csak egészségügyi, de nőügyi válság is van a városban. Egyszerűen szinte nincsenek, eltűntek a szép és fiatal nők!
Már vagy 2 hónapja nem láttam egyet se belőlük, és nem én változtam, mert azelőtt minden jó nő után megfordultam és napi szinten láttam, most is minden egyes nőt megnézek, de nincsen aki után érdemes lenne megfordulni mert max átlagos vagy csúnya.
A probléma a következő lehet, ugye az egyetemek, főiskolák most zárva tartanak, azok sok jó nőt vonzottak fel vidékről, de azokat most valami vidéki falu bikája dugja vidéken. Nincsenek itt. Az eredeti budapesti nők között is voltak szépek, csak ugye éveken át jöttek a külföldi turisták akik zömmel férfiak voltak és akárki akármit mond, valahol mindegyikben benne volt a szándék, hogy elcsábítson innen egy keleti nőt. Ennyire jól sikerült nekik?
Sajnos pont a budapesti nők voltak ilyen nagyravágyóak és megvezethetőek a külföldi pasik által. Hogy bedőltek a "gyere velem a csodálatos Londonba/Párizsba/Barcelona-ba" meg stb. vagy éppen felajánlottak neki valami jóléti országban megélhetést úgy, hogy nem kell dolgoznia a hölgynek, és ebbe sajnos sokan belementek, ráharaptak és kimentek.
Ez lehet az oka annak, hogy most jelenleg szinte csak csúnya vagy maximum átlagos külsejű nők maradtak Budapesten? Komolyan mondom ez katasztrófa.
Más is tapasztalja így?
Dgjad akkor a rondákat.
Lelki szépségről nem hallottál?
Október vége óta hetente 1-2 alkalommal megyek ki vásárolni a lakásból.
Igazából szerintem nem a szép nők tűntek el, de mindenki (velem együtt)
Nem jönnek a turisták. Biztos csak köztük volt szép nő.
Abban ugyanis már megvan az egyetértés, hogy nem a magyar nők a legszebbek, sőt...bezzeg az orosz, ukrán, osztrák, stb. csajok.
Most csak a csúnya magyar nőket nézheted. Szegény te!
"Nem jönnek a turisták. Biztos csak köztük volt szép nő."
Külföldi nők a covid előtt sem jöttek eleve sem sokan. Főleg férfiak jöttek és főleg azért, hogy fűzzék a csajokat. És sajnos sok nő, főleg a szépek, azok úgy érezték ők többet érdemelnek ennél a koszfészek városnál, vagy éppen jobb anyagi körülményeket, vagy csak szimplán hülye volt és azt hitte azért mert egy pasi külföldi már különleges is. Ez sem volt ritka.
Na de hát ez volt az ára annak, hogy felkapják Budapestet turisztikailag. A szép nők voltak a fizetség az itt hagyott pénzükért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!