Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is óriási válság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is óriási válság van? Hová tűntek a szép nők Budapestről?

Figyelt kérdés

Sajnos budapestiként azt kell mondanom, hogy nem csak gazdasági, nem csak egészségügyi, de nőügyi válság is van a városban. Egyszerűen szinte nincsenek, eltűntek a szép és fiatal nők!

Már vagy 2 hónapja nem láttam egyet se belőlük, és nem én változtam, mert azelőtt minden jó nő után megfordultam és napi szinten láttam, most is minden egyes nőt megnézek, de nincsen aki után érdemes lenne megfordulni mert max átlagos vagy csúnya.

A probléma a következő lehet, ugye az egyetemek, főiskolák most zárva tartanak, azok sok jó nőt vonzottak fel vidékről, de azokat most valami vidéki falu bikája dugja vidéken. Nincsenek itt. Az eredeti budapesti nők között is voltak szépek, csak ugye éveken át jöttek a külföldi turisták akik zömmel férfiak voltak és akárki akármit mond, valahol mindegyikben benne volt a szándék, hogy elcsábítson innen egy keleti nőt. Ennyire jól sikerült nekik?

Sajnos pont a budapesti nők voltak ilyen nagyravágyóak és megvezethetőek a külföldi pasik által. Hogy bedőltek a "gyere velem a csodálatos Londonba/Párizsba/Barcelona-ba" meg stb. vagy éppen felajánlottak neki valami jóléti országban megélhetést úgy, hogy nem kell dolgoznia a hölgynek, és ebbe sajnos sokan belementek, ráharaptak és kimentek.

Ez lehet az oka annak, hogy most jelenleg szinte csak csúnya vagy maximum átlagos külsejű nők maradtak Budapesten? Komolyan mondom ez katasztrófa.

Más is tapasztalja így?

2021. febr. 10. 16:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%

Tele van a várso jó csajokkal, de manapság nem nagyon mozognak az emberek, mert ugye helyzet van.

Csak várd ki az újranyitást...

2021. febr. 10. 16:44
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
Itt állnak nálam sorba az ajtó előtt és szexért könyörögnek. Bocs.
2021. febr. 10. 16:48
 13/23 anonim ***** válasza:
35%

Te elmebeteg!

Ezt a baromságot miért ide írod ki állandóan? Karácsony Gerinek sipítozz a fogadóóráján, vagy a Fosbúk oldalán!

2021. febr. 10. 17:03
 14/23 anonim ***** válasza:
95%

Gonosz kulfoldi ferfiak kivettek az osszes szep not az orszagbol 😂

Lehet neked meg kellene behoznod egy ukran not pl. Nem csunyak az urkan nok, tuti talalnal egyet.

2021. febr. 10. 17:57
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

1.Hazamentek vidékre mert nincs pénzük, munkájuk hogy Budapesten maradjanak a távoktatás mellett

2. Munkanélküliek lettek igy otthon vannak, nem nagyon járnak a városba.

3. Autóval járnak, gazdag kornyeken élnek és ott helyben vásárolnak (MOM Park, Rózsacenter és egyebek a hegyen). Nem fogsz velük összefutni a VII. kerületbe vagy a M2 metrón.

4. Dolgozik de reggel megy este jön. Ritkán találkozol velük.

5. Home Office igy otthon van

2021. febr. 10. 17:58
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

“Ez lehet az oka annak, hogy most jelenleg szinte csak csúnya vagy maximum átlagos külsejű nők maradtak Budapesten? Komolyan mondom ez katasztrófa.”

Ki az átlagos és a feletti ? De lenne tippem..

Aki neked átlag feletti eletromos bömivel vagy X2 jár minimum, olyan helyen él ahol te nem, van barátja, valami cégnél vagy a szülők cégében dolgozik igy napközben az irodában tolti az idejét vagy a fodrasznal szepsegszalonba. Nem fogsz vele találkozni mert teljesen más ütemben él és most hogy nincs vendéglátás még egy étterembe se lattod.

De ülj le egy felkapott rózsadombi fodraszat elê oda jának hasonlók vagy az Alleban található Starbucks elé oda befognak futni ilyen csajok egy take away ezerötszázas lattera majd elhúznak a mélygarázsban a bömihez. De nekik nekik nem vagy “potenciális” jelölt.

30/N

2021. febr. 10. 18:04
 17/23 anonim ***** válasza:
96%

"Gonosz kulfoldi ferfiak kivettek az osszes szep not az orszagbol 😂"

Nem simán kivitték, de kicserélték őket. Most tele van az ország csúnya angol, meg német csajokkal, akiket itt hagytak helyettük

2021. febr. 10. 18:34
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy láttam, hogy nem csak a nők tűntek el, hanem a cinkék is, hiába rakok ki nekik dióbelet a magok helyett. Ez már a világvége...
2021. febr. 10. 19:29
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
18- as, a cinkék nálam vannak és már nem győzöm etetni őket napraforgómaggal
2021. febr. 10. 19:53
 20/23 anonim ***** válasza:
Bármelyik társkeresőn azt lehet lapozni, hogy "Budapest,Budapest,Budapest,Budapest,Budapest,Budapest,Budapest,Budapest,Budapest,Budapest,Budapest" Égen a csillag annyi pesti csaj van és szépek is.
2021. febr. 11. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!