Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lett az incel szitokszó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett az incel szitokszó a nők körében amikor ő miattuk lesz átlagos férfi incel a sok elutasítás és csalódottság miatt?

Figyelt kérdés
Egy férfi probálkozik de elhajtják a nők mert csak átlagos vagy az alatti, és nekik az instagram modellek meg a pénzes pasik kellenek, belső érték nuku, na most ezek után van képük még szitokszóként beállítani az incelt akiket ők termelik a férfiakból ezzel a viselkedéssel és lenézni őket?
2022. jún. 2. 19:44
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem itt siránkoznátok állandóan, hanem megpróbálnátok magatokba nézni, akár még össze is jöhetnétek egy nővel. De nektek sokkal kényelmesebb sebeket nyalogatni és a nőkre nyafogni, nem?
2022. jún. 2. 19:46
 2/39 anonim ***** válasza:
79%
Na akkor ma sokadjára kezdjük az incelvitát.
2022. jún. 2. 19:46
 3/39 A kérdező kommentje:

Szerinted egy incel nem próbálkozott éveken át, nem nézett magába ezerszer mielőtt kiír egy ilyet? Mi lenne ha egyszer először ti néznétek magatokba?

2022. jún. 2. 19:50
 4/39 anonim ***** válasza:
20%

Belőlem a visszautasítás nem incelséget vált ki, hanem arra motivál, hogy továbbfejlődjek nőcsábász pasivá, és lefeküdjek egy rakás nővel.

Milyen nagy dolog lesz már, amikor évek múlva elmondom, hogy egy lúzer voltam, most meg instagram modellekkel kefélek, ingyen.

2022. jún. 2. 19:52
 5/39 A kérdező kommentje:

Na persze mert ez így működik , ilyen hülyeséget már rég olvastam

2022. jún. 2. 19:54
 6/39 anonim ***** válasza:
18%
Nekem még mindig az a rejtély, hogy van pár idióta, aki a frusztrációját anonim írásban adja ki, hülye nőknek meg csak annyi dolga lenne, hogy lapozzanak... Persze amiatt egyik nő se köpködi le a fajtársát, mert jóképűvel megy el dugni még azon az áron is, ha abból nem lesz tartós. Az rendben van. Nem beszélve a nők szexuális tárgyiasításában tettlegesen közreműködő jóképűeket se öntik le festékkel az utcán kikérve maguknak, hogy miért mer nőket dugni... De ha itt 1-2 ember megemlíti azt a sok hazugságot, amit nők terjesztenek (külső sokadlagos...), az azonnal halált érdemlő incel... Ha meg valaki megemlíti, hogy rondával nem hajlandó leállni egyből jön az "akkor dögölj meg egyedül, megérdemled"...
2022. jún. 2. 19:56
 7/39 anonim ***** válasza:
81%

Így működik.

Elég jó alapokkal rendelkezem, szóval eszem ágában sincs incellé alacsonyodni. Tanulok, művelt ember leszek, lefogyok, sportolok, növelem az önbizalomam, meg ilyenek.

Te legyél incel, ha akarsz, de én inkább megpróbálok sikeres lenni.

A sikertelen pasik egy része ki tud törni a pokolból.

2022. jún. 2. 19:57
 8/39 anonim ***** válasza:
85%

"Szerinted egy incel nem próbálkozott éveken át, nem nézett magába ezerszer mielőtt kiír egy ilyet? Mi lenne ha egyszer először ti néznétek magatokba?"

Tudod, amikor én kerestem társat vagy éppen rossz társat választottam, én sosem másokban kerestem a hibát és nem írtam le a Földön található összes embert azért, mert én sikertelen vagyok. Azért annak van valami oka, ha egyetlen alkalommal sem jön össze, nem? Ne add már az ártatlant, aki mindenben tökéletes, mégsem talál egy rendes lányt.

Vagy túl nagyok az elvárások vagy mégsem vagy olyan tökéletes, mint amilyennek hiszed magad!

9/39 anonim ***** válasza:
21%

Vicces kisfiú vagy. De tudod mit, dokumentáld a nagy átváltozásodat és utána milliókat tudsz majd ezzel keresni euróban. Nem viccelek. Vagy csak simán álmodozz tovább :D.

10/39 anonim ***** válasza:
74%

Nem nagyon érdekelnek a gúnyolódásaid.

Az emberi élet rövid, lehet 15 év múlva meghalok egy autóbalesetben.

Miért kellene azzal töltenem, hogy hozzátok tartozom, és olyanokban hiszek, mint a 80/20 szabály?

Na látjátok, ezért nincs nektek nő, mert ennyire negatív emberek vagytok.

Leírok, hogy én ki szeretnék törni a pokolból, és sikeres szeretnék lenni, erre visszauúznátok. Hallottam erről az embertípusról, de most látom igazán.

2022. jún. 2. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!