Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett az incel szitokszó a nők körében amikor ő miattuk lesz átlagos férfi incel a sok elutasítás és csalódottság miatt?
Egyrészt azt csinálsz, amit akarsz, másrészt ténykét írtál le egy álmot, ami soha nem fog megvalósulni. Egyébként meg ahogy mondtam, dokumentáld a sikertörténeted és iszonyat gazdag leszel.
Vagyis #9
Neki írtam a #10-es kommentem.
Azt gondolsz amit akarsz, én viszont hiszek abban, hogy kemény munkával megvalósulhatnak a reális álmok.
Igen csak azt elfelejtetted, hogy az itt hülye nők által leincelezett valakik egyszerűen csak ronda emberek. A tényleges incelek szintúgy rondák. Átlagos férfi már tud átlagos nőt, az azért már nem olyan rossz míg ronda nem biztos, hogy örül a szintjén levőnek. Nyilván ez ronda nőkre is igaz...
Egyszer már kérdeztem ilyen kérdés alatt, de válasz persze nem jött rá:
Miért lesz minden szép, külsejére adó, esetleg még anyagilag is jól álló pasi belső érték 0? Valaki attól nem lehet intelligens is esetleg? Tudod, akinek nem a szex körül forog az élete.
Mert a legtöbbjük szexista, szexuálisan frusztrált és nőgyűlölő. Tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy hol lenne egy nőnek a helye, mi lenne a dolga, meg úgy általában mi a baj a nőkkel, és természetesen eközben azért, hogy nincs párkapcsolatuk, nyilván egyáltalán nem ők a felelősek, hanem ezek a mai, felszínes csajok, akik csak a pénzes, magas, izmos "woke" softboy-okat keresik...
Igazság szerint nem kell se instagram modellnek lenni, se milliárdosnak. Egy normál, ápolt külsejű férfi, aki megbecsüli a nőket, egyenlő partnerként bánik velük, és nem csak egy engedelmes lyukként tekint rájuk, akibe néha belerakhatja a micsodáját, kizárt, hogy ne találjon idővel és elszántsággal megfelelő partnert. A megfelelő alatt pedig azt értem, hogy lehet, hogy az a csaj sem lesz 10/10 instagram modell gyönyörű földig érő szőke hajjal, meg hosszabb combokkal, mint a kínai nagy-fal, hanem mondjuk egy normális, szintén ápolt csajszi lesz, akinek rendben van az értékrendje és az önbecsülése. De vajon kiegyeztek majd egy ilyen nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!