Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lett az incel szitokszó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett az incel szitokszó a nők körében amikor ő miattuk lesz átlagos férfi incel a sok elutasítás és csalódottság miatt?

Figyelt kérdés
Egy férfi probálkozik de elhajtják a nők mert csak átlagos vagy az alatti, és nekik az instagram modellek meg a pénzes pasik kellenek, belső érték nuku, na most ezek után van képük még szitokszóként beállítani az incelt akiket ők termelik a férfiakból ezzel a viselkedéssel és lenézni őket?
2022. jún. 2. 19:44
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
13%

Egyrészt azt csinálsz, amit akarsz, másrészt ténykét írtál le egy álmot, ami soha nem fog megvalósulni. Egyébként meg ahogy mondtam, dokumentáld a sikertörténeted és iszonyat gazdag leszel.

2022. jún. 2. 20:07
 12/39 anonim ***** válasza:
66%

Vagyis #9

Neki írtam a #10-es kommentem.

2022. jún. 2. 20:07
 13/39 anonim ***** válasza:
83%

Azt gondolsz amit akarsz, én viszont hiszek abban, hogy kemény munkával megvalósulhatnak a reális álmok.

2022. jún. 2. 20:10
 14/39 anonim ***** válasza:
77%
Az a helyzet, hogyha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Szerintem ezzel mindent elmondtam.
2022. jún. 2. 20:11
 15/39 anonim ***** válasza:
32%

#7-nek

[link]

2022. jún. 2. 20:21
 16/39 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, ma nézegettem a párokat hazafelé. A pasi tag kivétel nélkül átlagos volt, tehát van nőjük. Ebből következik, hogy nem lesz minden átlagos pasi incel, csak a f.szok. Azt meg magán kérje számon, vagy a szülein.
2022. jún. 2. 20:24
 17/39 anonim ***** válasza:
30%

Igen csak azt elfelejtetted, hogy az itt hülye nők által leincelezett valakik egyszerűen csak ronda emberek. A tényleges incelek szintúgy rondák. Átlagos férfi már tud átlagos nőt, az azért már nem olyan rossz míg ronda nem biztos, hogy örül a szintjén levőnek. Nyilván ez ronda nőkre is igaz...

2022. jún. 2. 20:34
 18/39 anonim ***** válasza:
89%

Egyszer már kérdeztem ilyen kérdés alatt, de válasz persze nem jött rá:

Miért lesz minden szép, külsejére adó, esetleg még anyagilag is jól álló pasi belső érték 0? Valaki attól nem lehet intelligens is esetleg? Tudod, akinek nem a szex körül forog az élete.

2022. jún. 2. 21:00
 19/39 anonim ***** válasza:
83%

Mert a legtöbbjük szexista, szexuálisan frusztrált és nőgyűlölő. Tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy hol lenne egy nőnek a helye, mi lenne a dolga, meg úgy általában mi a baj a nőkkel, és természetesen eközben azért, hogy nincs párkapcsolatuk, nyilván egyáltalán nem ők a felelősek, hanem ezek a mai, felszínes csajok, akik csak a pénzes, magas, izmos "woke" softboy-okat keresik...

Igazság szerint nem kell se instagram modellnek lenni, se milliárdosnak. Egy normál, ápolt külsejű férfi, aki megbecsüli a nőket, egyenlő partnerként bánik velük, és nem csak egy engedelmes lyukként tekint rájuk, akibe néha belerakhatja a micsodáját, kizárt, hogy ne találjon idővel és elszántsággal megfelelő partnert. A megfelelő alatt pedig azt értem, hogy lehet, hogy az a csaj sem lesz 10/10 instagram modell gyönyörű földig érő szőke hajjal, meg hosszabb combokkal, mint a kínai nagy-fal, hanem mondjuk egy normális, szintén ápolt csajszi lesz, akinek rendben van az értékrendje és az önbecsülése. De vajon kiegyeztek majd egy ilyen nővel?

2022. jún. 2. 21:17
 20/39 anonim ***** válasza:
84%
Az incelek nem átlagos férfiak, hanem átlag alattiak. Az átlagos férfiak találnak párt maguknak. De az átlag alattiak jelentős része is talál, ha nem az önsajnálatba öli az energiáit.
2022. jún. 2. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!