Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lett az incel szitokszó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett az incel szitokszó a nők körében amikor ő miattuk lesz átlagos férfi incel a sok elutasítás és csalódottság miatt?

Figyelt kérdés
Egy férfi probálkozik de elhajtják a nők mert csak átlagos vagy az alatti, és nekik az instagram modellek meg a pénzes pasik kellenek, belső érték nuku, na most ezek után van képük még szitokszóként beállítani az incelt akiket ők termelik a férfiakból ezzel a viselkedéssel és lenézni őket?
2022. jún. 2. 19:44
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
65%

"Mi lenne ha egyszer először ti néznétek magatokba?"

Mesélj, miért nézzek magamba? :)

2022. jún. 2. 23:28
 22/39 anonim ***** válasza:
9%

"A pasi tag kivétel nélkül átlagos volt."

Nyilván ezt mondod, mivel neked csak a leginkább top pasik az átlag felettiek.

Én általában jól kinéző férfiakat látok barátnőkkel.

2022. jún. 3. 00:25
 23/39 anonim ***** válasza:
24%

"Tanulok, művelt ember leszek, lefogyok, sportolok, növelem az önbizalomam, meg ilyenek"

Aztan mire kesz leszel vele, valogathatsz a levitezlett szingli anyukak kozt, hiszen az ido neked sem all meg :)

38F incel

2022. jún. 3. 00:43
 24/39 anonim ***** válasza:
70%
#22! Mivel nekem valóban az átlag fölötti pasik tetszenek, nem az én nézőpontomból írtam. Átlagos pasik voltak a közvélekedés szerint, szerintem pedig rondák. Szóval ez nem jött be. Lehet, hogy ti látjátok rosszul magatokat, és valójában ti nem átlagosak vagytok, hanem rondák. Belsőleg mondjuk biztosan.
2022. jún. 3. 01:14
 25/39 anonim ***** válasza:
22%
Alulértékeled a pasikat, ha rondának látod a barátnővel sétáló pasikat, ennyi.
2022. jún. 3. 01:16
 26/39 anonim ***** válasza:
73%
38F incel, boldog szülinapot kívánok! :)
2022. jún. 3. 05:15
 27/39 anonim ***** válasza:
57%
Koszi ;)
2022. jún. 3. 05:46
 28/39 anonim ***** válasza:
72%

Tudjatok mi a probléma? Már más az átlag férfi mint 20 éve! A mai átlag 180-190 cm magas és 60-75 kg. Átlagos arc nem pattanásos stb.

Szóval akik tényleg incelek azok amúgy átlag alattiak! Főleg a nagyon túlsúlyosak. És változtatás nélkül szeretnének minimum egy vékony nőt maguk mellé. És ez lehetetlen.

2022. jún. 3. 06:34
 29/39 anonim ***** válasza:
25%

"Szóval akik tényleg incelek azok amúgy átlag alattiak! Főleg a nagyon túlsúlyosak. És változtatás nélkül szeretnének minimum egy vékony nőt maguk mellé. És ez lehetetlen."

Aha hát persze.

Konkrétan szinte az összes haverom incel, úgy hogy egyik sem túlsúlyos. Az egyetlen aki tényleg kövér, annak van nője.

Van egy olyan haverom aki majdnem 2m magas, szőke, kék szemű igazi "chad" külsejű, mégsincs nője évek óta és rohadtul nem érdekel egyetlen nőt sem. Biztos a "kisugárzása" meg hasonló faßágok miatt. Biztosan....

2022. jún. 3. 11:35
 30/39 anonim ***** válasza:
70%

Ezzel mit akartál mondani, 29-es?

Ellentmondásosnak hangzik.

Ha nem talál nőt a Chad külsejű, rendkívül jó pasi haverod, akkor minden bizonnyal a kisugárzása (hiánya) miatt nem talál, nem? Te meg odaírtad mellé ironikusan, hogy "a kisugárzása meg hasonló fasságok miatt. Biztosan..."

Magyarán belsőleg nincs rendben, és ezért nem talál, ha jól értettem.

2022. jún. 3. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!