Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Johnny Depp eset tanulsága után jobban megfogják majd gondolni a nők, hogy hamisan mártsanak be valakit?
40: Amire te gondolsz, az az egybites. Tudod, egy biten két állapot tárolható. Általános iskola.
További jó incelezést! :)
43
Én is ezen röhögtem épp... :D
Egyébként kérek mindenkit, hogy ne jelentsétek a gusztustalan kommenteket se. Díszelegjenek csak ott örökre.
#47 Elég öreg vagyok már ahhoz hogy Johnny Depp rajongó legyek a 90-es évek óta :D
Ő egy időzített bomba volt. Drogok, balhék, önpusztítás, minden jelen volt az életében már Vanessa Paradis előtt is, de ő nagyon jól kordában tartotta a démonait és megdöbbentően hosszú időre domesztikálta a csávót. Az Amber Hearddel összekerülése volt a legrosszabb ami egy ilyen emberrel történhetett. Két ennyire sérült ember héjanásza az avaron. Egyik sem ártatlan. Egyformán gyepálták egymást.
#46 nagyon kínos, de a rosszul elhelyezett okoskodásoddal csak még ostobábbnak tűnsz.
Tudod, ilyen esetben mindig a szöveg átvitt értelmét kell keresned. Nem szó szerint kell érteni, amit írtam. Egyszerűen selejtes az agyad, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!