Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szerintetek hogy nézek ki? Elmennétek velem randizni?
Mennyire tartatok vonzónak? Mondjuk 1-től 10-ig.
Kép privátban!
Azért a kérdező helyében ezeknél az "abszolút jó pasi vagy" csajoknál bepróbálkoznék, aztán leírnám ide a kérdés alá azt, hogy végül milyen indokkal utasított el.
Mert mondani, írni bármit lehet. Az egyetlen, amiben lehet bízni a szexuális aktus, ha nincs benne anyagi ellenérték. Ha addig nem jut el annak ellenére, hogy az itteni nők szerint nem a külsejével van a baj, akkor hadd lássuk, hadd tanuljunk az esetekből, hogy ki és milyen indokkal utasította mégis el az élőszereplős randin.
* Köztudott tény, hogy a nők neten legtöbbször nem reagálnak semmit.
Az itteni válaszolóknak is mind küldtem képet (ha egy valaki kimaradt volna jelezze).
De alig páran írtak vissza.
* Lehet férjezett vagy akármilyen oknál fogva nem egyedülálló a nők. Tehát hiába jönnék be ha nem szingli.
Azért erre a kettő dologra nem árt gondolni még minden előtt.
#35: Egyrészt ez csak részben igaz, nekem felért egy lelki összeomlással, mikor tizenéves korom végén rájöttem, hogy bizony a nők nemhogy hűségesebbek, mint a férfiak, de sokkal gyakrabban kacsintgatnak ki a kapcsolatból, csak ritkábban buknak le, ami abból adódik, hogy míg egy nős pasi ha kavarászik azt a nőnemű szerető jobban megzsarolhatja, mert amelyik nő tudatosan összejön nős pasival, annak a szemében az ilyen pasi annyira top srác, hogy meg akarja őt előbb-utóbb szerezni és kezdetben csak reménykedik, hogy szétmegy a feleségével, később "segít" is neki. Ha meg a férfi eltitkolja, akkor a bosszúszomjas nőnél nagyobb ellenség nincs a világon.
Eközben a férfi(ak többsége) kifejezetten élvezi, ha a férjes nő nem szívja a vérét, hanem csak dugni járnak össze vagy ritka lopott programokra, az unalmas hétköznapok és az anyagi terhek pedig a mit sem sejtő férjet nyomasztják. Az egész lényegében férfi szemszögből olyan, mint egy barátság extrákkal prémium prosti vagy privát sugar daddy, csak ingyen, ráadásul sokszor a férj erőforrásaiból is részesül a szerető. A férfi alfaság csúcsa, ha egy nő szeretőnek fogad egy férfit. Ezt már csak úgy lehet fokozni, ha
- hihetetlenül vonzó
- gazdag (férjjel rendelkező)
nő teszi mindezt, illetve ha esetleg még teherbe is esik a szeretőtől, amit megszül és a mit sem sejtő férj neveli fel. Az ilyen férfi igazából már félisten-státuszú.
Persze ennek felismeréséhez és elfogadásához kell egyfajta dobozon kívüli gondolkodás, mert a nők erre érzelemből reagálva dühösek lesznek, hiszen ők joggal érzik úgy magukat, hogy az Alient istenítem, aki gonosz módon szegény ártatlan testükbe belepetézik.
De ha kívülállóként szemléljük (ami nekem már csak azért is könnyű, mert sosem volt és sosem lesz közöm a nőkhöz) akkor azért eléggé evolúciós csúcson helyezkedik el minden olyan parazita életforma, aki minimális erőforrásbefektetéssel képes szaporodni úgy, hogy akár más fajok, akár kevésbé szerencsés fajtársai erőforrásait használja fel a saját érdekében.
Lényegében a társadalomban is az üzleti élet is erről szól, hogy minél jobban kizsákmányolni a dolgozót és az a legsikeresebb, akinek mindez úgy megy, hogy a kizsákmányolt dolgozó nem fog gyanút, hanem még örül is a fejének.
Másrészt pedig a "nagyon jó pasi vagy, de nem lehet köztünk semmi mert..." éveket vett el az életemből, mire rájöttem, megtanultam, hogy ez csak egy polkorrekt kamu duma, nem akarnak megbántani. Interneten, egy névtelen oldalon furának tűnhet, de nem az, hiszen így szocializálódtak a lányok. Nem merik nyíltan megmondani a férfiaknak, hogy nem jönnek be, mert félnek attól, hogy 100-ból egy majd jól leüvölti miatta a fejüket. Illetve a nőknél szintén evolúciós ösztön, hogy előbb-utóbb akarnak majd gyereket, akkor meg jól fog jönni az a férfi, aki biológiailag egészséges, de nem igazán jön be. Két okból. Az egyik, hogy a nő addigra ha ki akarta élni magát már rég kiélte, ha nem olyan típus, akkor pedig eleve nem kardinális kérdés az életében a szexualitás és/vagy megoldja másképp. Szeretővel vagy vibrátorral vagy tényleg nagyon alacsony a libidója, esetleg aszexuális és házimunkának fogja fel az aktust is. Itt jön képbe a béta, aki külsőleg nem ocsmány ugyan, de semleges, mint egy asztal vagy egy szék, igazából a funkciója miatt tartja őt. Az meg, hogy nem lobban szerelemre szintén a nő számára előny, hiszen úgy jobban tud hideg fejjel gondolkodni. Ez a különösen jó pasiknál veszélyes, mert ott a nő érzi egy bizonyos kor és élettapasztalat után, hogy nem ő irányít, az érzelmei elviszik és egyetlen dolog van egy nő életében, ami még önmagánál is fontosabb. A (leendő) gyereke. Ha rá gondol, akkor eltörpül az az áldozat, hogy túléli az aktust egy olyan férfivel, aki semleges számára, mint egy szék. Vagy épp egy rezgő műanyagrúd. És ha személyiségileg oké a srác, akkor még az ágyban is beszocializálhatja. Az ilyenekből lesznek a nyaligátorok, akik sokszor még viszonzást sem kapnak, hiszen a párjuk undorodik a spermától, nem szereti a szájába venni, viszont a férfitől jó néven veszi, ha szájjal is megoldja neki. Sok szüzike meg örömmel bukik rá a kopasz barackra. Meg annyira tapasztalatlan, hogy azt sem tudja, hogy menstruáció alatt se fáj a nőnek a szex. Csak jó indok, hogy legalább havi 5-6 nap nyugta legyen neki. A maradék időben meg a feje fog fájni. A srác meg lehet akár Káma-sutra nagymester is, ahogy a vibrátor is sokszor elvan a fiókban hetekig, úgy ő is takarékra van téve, hiszen ő ESZKÖZ a nő szemében.
35: Még nem telt el 24 óra.
Még várj egy hetet, hányan jeleznek vissza.
Szerintem emberileg egyértelmű, hogy a véleményért cserébe mutatod a képet, szóval aki nem ír értékelést, az...
az ne azért ne jöhessen szóba már nálad, mert nem felelsz meg neki, hanem mert nem becsületes.
1 hét után egész jó kis statisztikád lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!