Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet bármiféle problémát a társkeresésben a "szagvakság"?
Nem veszem túl komolyan ezt a dolgot, csak érdekelnek a vélemények a problémáról ebben a témában.
Van olyan nő akinek ez valamilyen módon problémát jelentene?
Vagy esetleg számolhat egy ilyen férfi valami extra nehézséggel?
Vagy az égvilágon semmi jelentősége nincs ennek a dolognak?
Én nőként is "gyengén szagló" vagyok.
Soha nem volt ezzel semmiféle problémám. A párom is csak több hónap után tudta meg, addig nem is jött elő egy vicc erejéig sem.
1#
Azért nőként nem feltétlenül ugyanaz mint férfiként
Ezért kérdem úgy hogy férfiként problémás-e?
Nő vagyok, engem érint a dolog covid óta.
Annyi hátrányom van hogy nem tudom mikor vagyok büdös, ez nyilván társkeresésben nem előnyös. Amúgy semmi
Max. akkor, ha ő saját maga nagyon büdös, és nem érzi a szagát, vagy még rosszabb, valaki már a tudomására adta, és tojik bele azzal a jeligével, hogy "engem nem zavar, mások meg fogadjanak el így", és nem akar változtatni... és pl. ha már kapcsolatan vagyok vele, és megmondom neki, hogy "most kicsit mosdatlan szagod / szájszagod van, kérlek, menj el zuhanyozni vagy vegyél be egy rágót, addig nincs gusztusom veled szeretkezni / aludni / csókolózni", akkor hisztizik-e vagy megteszi. Ezen felül semmi hátrányát nem látom.
Előny az, hogy bármelyik kedvenc parfümömet hordhatom mellette, nem lesz olyan, amitől meg kell válni vagy csak akkor tudom használni, ha nem találkozunk / nincs otthon, mert utálja :D.
"Kispisti most a top incel itt az oldalon."
Nem vagyok incel
Csak top:)
Mielőtt félreértenétek:
A válaszaitokat teljesen elfogadom, amennyiben nőként a férfire nézve adjátok őket.
Az tok jo. Beszarsz a bugyeszba, aztan "vakon" elvillamosozgatsz egy ideig.... Ulohely is lesz :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!