Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jelenthet bármiféle problémát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet bármiféle problémát a társkeresésben a "szagvakság"?

Figyelt kérdés

Nem veszem túl komolyan ezt a dolgot, csak érdekelnek a vélemények a problémáról ebben a témában.

Van olyan nő akinek ez valamilyen módon problémát jelentene?

Vagy esetleg számolhat egy ilyen férfi valami extra nehézséggel?

Vagy az égvilágon semmi jelentősége nincs ennek a dolognak?

#nők #kommunikáció #Szagvakság
2022. máj. 31. 11:43
A kérdező szavazást indított:
Semmi jelentősége nincsen
Egy minimális jelentősége van, mert kiesik a kommunikáció egy mellékes formájából
Komolyabb jelentősége van, engem zavarna valamennyire
11 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én nőként is "gyengén szagló" vagyok.

Soha nem volt ezzel semmiféle problémám. A párom is csak több hónap után tudta meg, addig nem is jött elő egy vicc erejéig sem.

2022. máj. 31. 12:18
 2/11 A kérdező kommentje:

1#

Azért nőként nem feltétlenül ugyanaz mint férfiként

Ezért kérdem úgy hogy férfiként problémás-e?

2022. máj. 31. 12:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Persze ha lehet női szemmel
2022. máj. 31. 12:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, engem érint a dolog covid óta.

Annyi hátrányom van hogy nem tudom mikor vagyok büdös, ez nyilván társkeresésben nem előnyös. Amúgy semmi

2022. máj. 31. 12:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Max. akkor, ha ő saját maga nagyon büdös, és nem érzi a szagát, vagy még rosszabb, valaki már a tudomására adta, és tojik bele azzal a jeligével, hogy "engem nem zavar, mások meg fogadjanak el így", és nem akar változtatni... és pl. ha már kapcsolatan vagyok vele, és megmondom neki, hogy "most kicsit mosdatlan szagod / szájszagod van, kérlek, menj el zuhanyozni vagy vegyél be egy rágót, addig nincs gusztusom veled szeretkezni / aludni / csókolózni", akkor hisztizik-e vagy megteszi. Ezen felül semmi hátrányát nem látom.

Előny az, hogy bármelyik kedvenc parfümömet hordhatom mellette, nem lesz olyan, amitől meg kell válni vagy csak akkor tudom használni, ha nem találkozunk / nincs otthon, mert utálja :D.

2022. máj. 31. 12:54
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Kispisti most a top incel itt az oldalon.
2022. máj. 31. 13:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2022. máj. 31. 14:00
 8/11 A kérdező kommentje:

"Kispisti most a top incel itt az oldalon."

Nem vagyok incel

Csak top:)

2022. máj. 31. 14:04
 9/11 A kérdező kommentje:

Mielőtt félreértenétek:

A válaszaitokat teljesen elfogadom, amennyiben nőként a férfire nézve adjátok őket.

2022. máj. 31. 14:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Az tok jo. Beszarsz a bugyeszba, aztan "vakon" elvillamosozgatsz egy ideig.... Ulohely is lesz :)

37F incel

2022. máj. 31. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!