Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresési sikertelenségbe egy idő után bele lehet nyugodni?
Most tiszta lelkiismerettel írhatnám azt, hogy persze, nyugodj bele az egészbe és add fel, ha nem megy.
DE!!! Ebben az esetben azzal is érdemes számolni, hogy jelentősen rá fogja nyomni bélyegét a hátralevő életedre.
Lehet, hogy van pár ismerősöd, akik feladták a "küzdelmet", és boldognak tűnnek. Igen, csak annak tűnnek, de nem biztos, hogy azok is. Ők is pontosan tudják, hogy ott van az a bizonyos "tüske", ami gyakran fájó, mert önszántukból mondtak le róla, pedig a lehetőség adott lenne.
Nyilván te döntöd el, hogy miként élsz, de akkor vállald is a következményeit... :,D
Szerintem nem igazán. Ez annyira ösztönös dolog, olyan mélyen belénk van kódolva, hogy nem tudod tudatodan felülírni, hiába meséled be magadnak. Ez az igazság. A szexuális vágy csökken ahogy öregszik az ember, de ez is kb. hány éves kortól jelentős? 60-70? De szerintem egy egészséges 70 éves ember még ugyanúgy kívánja a szexet, mint egy 30-40 éves.
Egy társra mindenkinek igénye van, maximum nagyon nehezen sikerülhet elnyomni ezt, de az biztos, hogy ez jelentős lelki sérüléseket és folyamatos frusztrációt fog okozni.
Én is ezt látom, hogy az emberek többsége ezt a sorozatmonogámiát éli és párkapcsolati szempontból mindenki eldobható lett.
Szeretem ha van társam de nem bármi áron.
Aki játszmázni akar meg folyton balhézni, meg erőszakoskodni, megreformálni, átalakítani azt kivágom. Erre nincs szükségem, inkább egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!