Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresési sikertelenségbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresési sikertelenségbe egy idő után bele lehet nyugodni?

Figyelt kérdés
Nekem már van több olyan ismerősöm, aki elengedte a dolgot. Azt mondták, ha tudatosan nem arra fókuszálnak, hogy körülöttük mindenki milyen boldog (kirakat?)életet él, akkor sokkal kevésbé zavarja már őket a párkapcsolat hiánya. A szexuális vágyak nyilván megvannak, de azokat másképp is meglehet oldani és nem tartanak csak egy bizonyos korig.

2022. máj. 30. 09:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Na most itt akkor nem egyértelmű, hogy arról van szó, hogy te nem akarsz vágyni már társra, vagy másra nem akarsz már irigykedni? A kettő nem ugyanaz. Azért akarj vagy ne akarj társat, mert te belül így érzel, ne azért mert más mit rak a kirakatba...
2022. máj. 30. 09:50
 2/12 anonim ***** válasza:
3%
En orulnek neki, ha felfognatok, hogy ilyen torz ertekrenddel semmi eselyetek. Kevesebb frusztralt kerdes lenne, ami a kutyat sem erdekli.
2022. máj. 30. 09:54
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
Ha rájössz hogy a nők csak ki akarnak használni, akkor már könnyen elmúlik.
2022. máj. 30. 10:08
 4/12 anonim ***** válasza:
42%

Most tiszta lelkiismerettel írhatnám azt, hogy persze, nyugodj bele az egészbe és add fel, ha nem megy.

DE!!! Ebben az esetben azzal is érdemes számolni, hogy jelentősen rá fogja nyomni bélyegét a hátralevő életedre.

Lehet, hogy van pár ismerősöd, akik feladták a "küzdelmet", és boldognak tűnnek. Igen, csak annak tűnnek, de nem biztos, hogy azok is. Ők is pontosan tudják, hogy ott van az a bizonyos "tüske", ami gyakran fájó, mert önszántukból mondtak le róla, pedig a lehetőség adott lenne.

Nyilván te döntöd el, hogy miként élsz, de akkor vállald is a következményeit... :,D

2022. máj. 30. 10:31
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem igen. Pláne hogy ha az ellenkező nem (mindegy, melyik) hibáira fókuszálsz. Vagy akár a közös hibákra. Hogy mindenki másra, jobbra vágyik, senkinek nem vagy elég jó, csak pótlék.
2022. máj. 30. 10:38
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nem igazán. Ez annyira ösztönös dolog, olyan mélyen belénk van kódolva, hogy nem tudod tudatodan felülírni, hiába meséled be magadnak. Ez az igazság. A szexuális vágy csökken ahogy öregszik az ember, de ez is kb. hány éves kortól jelentős? 60-70? De szerintem egy egészséges 70 éves ember még ugyanúgy kívánja a szexet, mint egy 30-40 éves.

Egy társra mindenkinek igénye van, maximum nagyon nehezen sikerülhet elnyomni ezt, de az biztos, hogy ez jelentős lelki sérüléseket és folyamatos frusztrációt fog okozni.

2022. máj. 30. 11:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatos sikertelenség kiezdi az embert. Igen sajnos.
2022. máj. 30. 11:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez, hogy az ember társas lény, jön az egyik oldalról, a másikról meg hogy a monogámia a lúzereknek való, akkor végül is mi van? Legyünk egymás társai, míg a másik ránk nem un? Nagyon megéri.
2022. máj. 30. 11:28
 9/12 A kérdező kommentje:

Én is ezt látom, hogy az emberek többsége ezt a sorozatmonogámiát éli és párkapcsolati szempontból mindenki eldobható lett.

2022. máj. 30. 11:31
 10/12 anonim ***** válasza:
82%

Szeretem ha van társam de nem bármi áron.

Aki játszmázni akar meg folyton balhézni, meg erőszakoskodni, megreformálni, átalakítani azt kivágom. Erre nincs szükségem, inkább egyedül vagyok.

2022. máj. 30. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!