Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az elhalasztott randi rosszat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elhalasztott randi rosszat jelent?

Figyelt kérdés

Jóban vagyok egy lánnyal, úgy éreztem bejövök neki (többször mondta, hogy jól nézek ki stb.), így elhívtam kettesbe találkozni. Azt írta szívesen találkozna, majd mikor az időpontról kezdtünk beszélgetni azt mondta, hogy később kéne, mivel mostanában amikor munkából/suliból hazaesik örül ha él. Ez nekem kissé fura, mert ott vannak a hétvégék, illetve (lehet csak magamból indulok ki) ha engem elhívna egy olyan valaki kettesbe találkozni, aki tetszik nekem, nem keresném a kifogást.

24 évesek vagyunk mindketten.

2022. máj. 30. 06:30
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Hát, ebben az esetben jót nem jelent írásod alapján.

Persze,nem ismerjük a körülményeket.

De én azt gondolnám,más is van a képbe.

Próbáld meg konkrétan hétvégén elhívni.

Ha

2022. máj. 30. 06:53
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
akkor is kifogást keresi én hagynám (első vagyok).
2022. máj. 30. 06:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak hülyít téged. Ghostolj!
2022. máj. 30. 07:54
 4/4 anonim válasza:

Azt szokták mondani, hogy onnan tudod meg ha valakinek tényleg bejössz, nem abból, hogy miket mond, bókol, vagy pedig tök jókat beszélgettek online, hanem csak onnan, hogy hajlandó elmenni a randira és időt szakítani rád.

Saját tapasztalat, volt egy lány aki belém zúgott de nekem ő nem tetszett és ugyanezt eljátszottam vele, mint amit te írsz csak fordítva. Jól elbeszéltünk (így utólag sajnálom, hogy hülyítettem) de húztam halasztottam a randit mert nem akartam tőle semmit, aztán végül nagysokára sor került rá, de nem is lett belőle semmi.

Aztán később egy másik lányt borzasztóan tetszett, én is neki, ugyanígy jókat beszélgettünk, mentek a bókolgatások, és kb. bármit félredobtam csakhogy találkozhassak vele, és ő is alig várta, hogy találkozzunk már.

Szóval én őszintén hagynám a helyedben, mivel ha tényleg érdekled akkor nem jön ilyenekkel, hogy fáradt, plusz ugye ott a hétvége akkor teljesen ráérne.

23/f

2022. máj. 30. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!