Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megprobaljam vele? probalok ertheto lenni.. (kifejtosebb)
Adott egy srac, akit 3evvel ezelott ismertem meg, az elso munkahelyemen, jol kijottunk egymassal, baratok lettunk, de o nem akart megmaradni ebben a "skatulyaban", tobbet szeretett volna, de nem valosult meg.
Ugyanott ismertem meg egy idosebb ferfit is, akivel 3evig voltam egyutt, 4honapja, hogy ujra egyedul vagyok
(nem volt veszteseges dolog, sokat bantott, megcsalt)
Nos, a srac, akivel barati volt a viszonyom, ujra felbukkant, es ugyanazok a szandekai, mint annak idejen..azt mondta probaljuk meg egyutt, osszeillunk, jol mukodnenek a dolgok, vegre nincs kepbe az a gyoker(mindig is utaltak egymast) stb.stb
De en nem akarok jatszani vele, mivel szerintem nem illunk ossze..
nem tartom vonzonak, normalis srac, kedves, odaado, figyelmes, huseges tipus..de megsem erzem azt, hogy mukodne koztunk, aminek mukodnie kell
Viszont az is bennem van, hogy a harom ev alatt o vegig probalkozott, es ugyanugy akar, mindig jo volt hozzam, komolyak a szandekai..talan ez is megijeszt,hogy tul komolyak
Ez eleg nagy katyvasz lett, de nem tudtam maskepp felvezetni a tortenetet..
Szerintem ezt így mondd meg neki, és ha továbbra is szeretné, akkor barátkozz vele.
Lehetséges, hogy később változik a véleményed.
Nem szeretnélek megbántani, de ezt a srácot nem nézted férfinak 3éve sem. Ha szeretnél egy papucsot aki lesi minden kívánságodat....stb akkor járj vele. Ha nem akkor offold.
Már nem azért de 3 éven keresztül akart téged fűzni, nem biztos hogy azért csinálta mert annyira te vagy neki a femme fatale, lehet hogy csak balfek a csajozashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!