Win10-es gépen bootoltam USB-ről Zorin linux-t live módban. Ránéztem a rendszervinyóra a fájlkezelőjével, látott mindent, de most nem bootol a windows. Mit érdemes megpróbálni újratelepítés helyett? Windows telepítő usb-t próbálok most szerezni.
húzd ki az usb-t. A Zorint.
A "Ránéztem a rendszervinyóra" um. be-mount-oltad és nézegetted vagy módositottál is, ha nem volt flashboot-os?
#3-as nem módosítottam, csak browseoltam, de aztán megpróbálta a gép javítani automatice és nem jött be.
Macrium reflect boot fix nem javította ki.
Bejött egy kék hátteres indító 00x00000 ilyesmi számsor meg pár választható opció, recovery stb.. végül commandline-os módit próbáltam de ott meg access denied volt a bootrec /fixboot stb esetén. és akkor inkább lementettem és újratelepítettem...
bootrec.exe /FixMbr
? talán, et a master boot record/bejegyzés helyrepofozására volt jó korábban
Ez a kék dolog, nem un. kékhalál? Előzőleg volt gond, hogy Zorin-nal boot-oltál vagy csak kiváncsiság?
bootrec /fIXBOOT-volt az amit próbáltam, mert EFI partícciós..
Amúgy más linuxot régen használtam már így, és akkor nem emlékszem, hogy gond lett volna, azért nem is számítottam rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!