Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy csaj eljön randira,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj eljön randira, velem alszik, még főz is nekem de látványosan hárít ha megpróbálom lesmárolni vagy egyszerüen csak közeledni próbálok az miért van?

Figyelt kérdés
Eleinte nem lehetett levakarni, folyamatosan érdeklődött mint akinek bejövök, de minden egyes randi alkalmával feltünt hogy olyan mintha nem is akarna semmit, aztán amikor már ejteni akartam újra megkeresett és kezdődött az egész előlről ... nekem ez magas! :D
2010. máj. 25. 00:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez sokaknál így működik sajnos.. addig érdeklődik a másik iránt, amíg nem érzi biztosnak a dolgot, aztán amint a másik belelkesül, ő már kevésbé. Ez nem ribancság, ez egy kellemetlen emberi tulajdonság, én is átéltem, szar.

Mindehhez hozzájöhet, ha a csaj alapból bizonytalan, hogy tetszel-e neki. Valamennyire biztosan, de lehet, hogy nem eléggé ahhoz, hogy kapcsolat vagy bármi legyen. Ugyanakkor nem szeretné feladni, mert reménykedik, hogy rádkattan. Ez nem olyan hülyeség mint ahogy hangzik, velem is megtörtént már, hogy randiztam valakivel, aki csak kicsit tetszett, de hátha később jobban, aztán volt hogy tényleg úgy is lett.

Vagy egy másik eshetőség. Tetszel neki, de olyan kis furfangos, hogy az első bekezdésben leírt hülye ellentmondásokkal nemcsak tisztában van hanem ki is használja, női taktikát csinál belőle. Egyes nők képesek erre is.

Bár ez kevésbé valószínű, ha láthatóan nincs kedve veled smárolni..

Ha mindennek ellenére főz rád, lehet, hogy csak simán házias.

Szóval legyél türelmes, aztán előbbutóbb eldönti magában, hogy akar-e tőled valamit, és észre fogod venni, ha döntött.

2010. máj. 25. 00:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyan már... ha már főz is, meg ott is alszik, akkor simán meg lehet fektetni... utána meg majd kialakul...
2010. máj. 25. 00:58
 3/4 anonim ***** válasza:
egyetértek az előző kommentessel... nekem is így jött össze a mostani kapcsim. A másik meg azt tudom javasolni, hogy amikor hárít akkor te kezd el szépen leszarni. És ha tényleg kellesz neki akkor nem fog hagyni még ha makacs vagy se... amúgy az ilyenekbe kár energiát pazarolni. Keress normálisat :)
2010. máj. 25. 03:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Fürödj meg és moss alaposan fogat!
2010. máj. 25. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!