Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megprobaljam vele? probalok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerdesekkel teli kérdése:

Megprobaljam vele? probalok ertheto lenni.. (kifejtosebb)

Figyelt kérdés

Adott egy srac, akit 3evvel ezelott ismertem meg, az elso munkahelyemen, jol kijottunk egymassal, baratok lettunk, de o nem akart megmaradni ebben a "skatulyaban", tobbet szeretett volna, de nem valosult meg.

Ugyanott ismertem meg egy idosebb ferfit is, akivel 3evig voltam egyutt, 4honapja, hogy ujra egyedul vagyok

(nem volt veszteseges dolog, sokat bantott, megcsalt)

Nos, a srac, akivel barati volt a viszonyom, ujra felbukkant, es ugyanazok a szandekai, mint annak idejen..azt mondta probaljuk meg egyutt, osszeillunk, jol mukodnenek a dolgok, vegre nincs kepbe az a gyoker(mindig is utaltak egymast) stb.stb

De en nem akarok jatszani vele, mivel szerintem nem illunk ossze..

nem tartom vonzonak, normalis srac, kedves, odaado, figyelmes, huseges tipus..de megsem erzem azt, hogy mukodne koztunk, aminek mukodnie kell

Viszont az is bennem van, hogy a harom ev alatt o vegig probalkozott, es ugyanugy akar, mindig jo volt hozzam, komolyak a szandekai..talan ez is megijeszt,hogy tul komolyak

Ez eleg nagy katyvasz lett, de nem tudtam maskepp felvezetni a tortenetet..

2022. máj. 27. 21:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
Na, mi volt? Mesélj :D
2022. máj. 29. 19:34
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem volt jo otlet a randi, kellemetlen volt az egesz, ugy beszeltuk meg, hogy beulunk valahova, beszelgetunk, el leszunk, elvegre nagyon reg lattuk mar egymast.

Ezzel szemben egy szorakozohelyen kotottunk ki, ahol ott volt az unokatesoja a parjaval, es ugy mutatott be, mintha mi egyutt lennenk, mar kozos programokat tervezgettek stb..

Nem voltak szimpatikusak, es szerintem en sem nekik.

Az is ra tett egy lapattal, hogy a barati tarsasagom is ott volt az adott helyen, bunkok voltak, leneztek a randipartnerem, fokepp a stilusat, azt mondtak ok nem "ilyen" embert kepzeltek mellem.

Buntudatom van, mert miattuk kellemetlenul erezte magat a srac is, szinte alig tudtunk csak ketten lenni, mindig voltak korulottunk.

2022. máj. 29. 20:42
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

Szóval, ha jól értem, egyik társaságnak sem tetszett a másik.

De attól még ti lehet, hogy összeilletek, nem?

Legközelebb menjetek máshova, ahol nincsenek ott ezek a társaságok.

2022. máj. 29. 20:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj , ne próbáljátok meg. De ha a legelején sem érzel semmit , mi lesz később amikor leszáll a köd és az egész megszokássá válik ? Ha most így érzel mi lesz később? Volt egy exem hasonló a sztori. Eleinte nem akart összejönni , de addig játszmásztam és tepertem hogy azt mondta próbáljuk meg. Együtt voltunk 4 hónapig azt azt mondta nincs meg az érzés. Pedig az elején olyan durván egymásnak estünk... Tehát itt volt vonzalom is meg minden. Szerintem tedd helyre magadban az érzéseidet , és csak akkor próbáld meg , ha ténylegesen látsz arra esélyt hogy szerelembe ess.
2022. máj. 30. 09:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tetszik neked a srác.

Akkor mit akarsz tőle.

Ezzel az egésszel csak őt kínzod, mert ő reménykedik.

És tőle sem volt korrekt, hogy a csajaként mutatott be.

2022. máj. 30. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!