Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthatok el? Mi lehet azaz ok amiért egy pasi meggondolja magát ismerkedés esetleg randi közben, hogy nem akar ettől többet v. komolyabbat? Mi az amivel ellehet rontani az egészet?
Hát ha még megdugni se akarnak, akkor igen. Mondjuk nem tudom mit, dugáshoz kinézeten kívül nagyon más nem kell és mivel azt állítod vannak randijaid így el nem tudom képzelni mit ronthatsz el.
Persze a kamu kérdés lehetősége mindig adott :).
Vagy ha nem egyeznek az igényeitek és a fiú azt hallja, hogy neked ilyen és ilyen álmaid,igényeid vágyaid vannak gondolok az anyagiakra utazás stb.
Amit a másik fél nem tud jelenleg teljesíteni.
Voltam már hasonló helyzetben aztán ment a csodálkozás,hogy az érdeklődésem a nő iránt megszakadt.
#6:
attól, amit leírtál jöhet ám még nagyon is kedvedre való. Remélem, Te is így gondolod.
A társkeresés - KERESÉS - azaz válogatás a lehetőségek között. Bizonyára neked is volt vagy lesz olyan, aki Neked nem jön be és elküldted.
Ilyen az élet...
a) csak szexet akar, te meg komoly kapcsolatot
b) menet közben kiütközött, hogy másképp álltok a pénzhez(az egyikőtök szórja a pénzt, a másik meg egy automatás kávét sem hajlandó meginni)
c) kiderült, hogy a család kérdéshez másképp álltok, pl. az úriember anyuci kedvence, te meg nem szívesen asszisztálnál ilyen modellhez pl,
d) kiderült, hogy valamelyikőtök akart/nem akart gyereket
e) kiderült, hogy az úriember keményen politizál, amikor meg szóba került, mondtad, annyira nem a te világod,pl
Még lehetne bővíteni a listát, de remélem, kezd valami körvonalazódni. Amúgy meg inkább örülj, hogy nem jártál úgy, mint ez a kérdező:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!