Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú egyszer kinyilvánítja hogy szeret egy lányt, majd kis idővel utána úgy tűnik "meggondolja magát" az miért van?
Minden pillanatban más lehet az ember érzése. Attól, hogy így tűnik, egyrészt nem biztos hogy úgy van (lehet, hogy csak valami nyomasztja, idő kell neki valami miatt), de lehetséges, hogy amikor kinyilvánította, akkor éppen egy emelkedett kedélyállapotban volt. Velem is rendszeresen így van ez :-) Van benne tapasztalatom. Alapvetően most már boldog vagyok és mindenkivel az vagyok. Nehéz megítélnem, hogy kivel vagyok egymásnak teremtve...
Remélem érthető, ha mégsem, akkor igyekszem válaszolni másképp. Minden esetet meg lehet közelíteni sok oldalról. Jó lenne tudni, néhány plusz információt :)
10:52 vagyok.
Talán kezdek egy vissza kérdéssel.
Miből gondolod, hogy meggondolta magát?
az a kis idő az hellyel-közzel 10 perc volt amúgy,a kedélyállapota nem változott ez idő alatt azt hiszem :D
inkább privátot írjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!