Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam meg neki 7. randi után hogy kezdje el szőrteleníteni az alkarját és dobjon le pár kilót és úgy lehet valami a dologból, vagy inkább offoljam?
Hagyd békén, ha nem tetszik. Bár, normális nő eleve elhajt, ha közlöd vele, hogy esetleg lehet valami, ha a kedvedre változik. Csak, félő, hogy ő gyengébb és bele megy ebbe a megalázó szituációba, aztán felőrli önmagát.
Fogd magad és keress mást.
Nem kitalációi és igen férfi vagyok.
Mondom még egyszer, eddig úgy öltözött hogy ezek nem tűntek fel, aztán az első sexnél nyilván kiderült.
Elképesztően felszínes vagyok kedves hölgyek tényleg hogy 2 olyan dolgot kérek ami abszolút rajta múlik és nem a genetikáján.
Bezzeg amikor ti ilyeneket írtok hogy egy férfi 185 alatt nem férfi hanem akciófigura az abszolút nem felszínesség.
Kit érdekel, hogy rajta múlik és nem a genetikáján?
Mindig ezzel a rettenet hibás érveléssel jöttök.
Hiába lehetne rajta változtatni te szerinted, hogyha ő szépnek/csinosnak érzi magát így. Csak ez a lényeg, nem a te semmitérő véleményed.
Mégis ki vagy te, hogy te eldöntöd?
Nyugodtan add elő neki ezeket, legalább ő vág ki és nem bánkódik, hanem hálás lesz, hogy megkímélted őt magadtól.
Azt se kéri tőletek senki, hogy legyetek magasabbak.
Egyszerűen, ha nem volt elég magas az illető, szóba se álltam vele. Tiszta sor.
Mèghogy a nők felszínesek, miközben már 7 randin és a szexen is túlvagytok és ezen hisztizel…idióta.
#10 azért kapsz nullát, mert egy agyhalott vagy, de persze, nyugodtan magyarázd az érzékeny pontokkal.
Igen, sajnos a való életben vannak olyan csicska nők, akik hagyják, hogy egy semmirekellő lábtörlőnek használja őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!