Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikertelen férfiak! Ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikertelen férfiak! Ti hogyan tudtátok elengedni azt, hogy legyen társatok? Hogyan tudtatok beletörődni a magányba?

Figyelt kérdés

A kérdés nyilvánvalóan olyan férfiakhoz szól, akik bele tudtak törődni, vagy el tudták már fogadni a magányt. Nem azokhoz akik (még) nem.

És értelemszerűen szintén olyan férfiakhoz, akik már mindent megtettek a helyzetük megváltoztatására, de mégsem sikerült semmi (tehát ilyen 150 kilós sportolni soha nem sportolt incelekhez sem szól a kérdés).

Azokra a férfiakra gondolok, akik minden tőlük telhetőt megtettek, de mégsem jött össze semmi. És ennek ellenére bele tudtak törődni.

Egyelőre én kb mindent megtettem ami tőlem telhető volt. Már el is értem képességeim és lehetőségeim határát, de sajnos így sem sikerült semmi. De sajnos én nem tudok ebbe belenyugodni és folyamatosan zavar és belülről emészt fel a magány.

Ti hogyan tudtátok elviselni vagy beletörődni megváltoztathatatlan magányba?

Nektek mi segített?

2022. máj. 28. 19:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vállalj félállást (éjszakai főleg) és mellette iratkozz be az orvosi egyetemre. Garantálom neked, hogy a legutolsó utáni gondolatod se a nők utáni siránkozás lesz.
2022. máj. 28. 20:17
 12/14 A kérdező kommentje:

Ha kifizeted nekem a több milliós tandíjat (olyan másfél millió/félévnél kezdődik) + albérletet akkor ezer örömmel beiratkozok (amúgy is egészségügyi szakközépet fejeztem szóval még érdekel is).

Az a baj, hogy olyan hűdemilyen jó nem vagyok semmiben sem. Meg jópár olyan dologban vagyok jobb, amikre nulla piaci kereslet van vagy totál hidegen hagyja az átlagembert.

2022. máj. 28. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Ezek szerint nincs diplomád, ebben az esetben ingyen van. Pesten meg találsz magadnak munkát bőven.

2022. máj. 28. 20:35
 14/14 A kérdező kommentje:

Na pont az ilyen kommentekre gondoltam, hogy nem kérek belőle. Mert ez nem a kérdésre válasz. Megpróbálhatsz Colombóskodni, hogy majd te kideríted mi a sikertelenségem oka és egy karikacsapásra egy anoním oldalon megoldod. De az a helyzet, hogyha előtted ezer embernek és pszichológusnak sem sikerült, akkor aligha valószínű, hogy majd te néhány sablonos okoskodással egy karikacsapásra megoldasz egy hosszú évek óta fennálló problémát.

Szóval mégegyszer: ez nem karriertanácsadás, nem álláshirdetés, nem tanulmányi hivatali ügyintézés és mégcsak hobbikeresés témakör sem.

Szóval kérlek a kérdésre válaszolj. Ha nem tudsz akkor ne írj ide, mert nem vagy releváns. Nem akarom mégegyszer ugyanazokat ezerszer leírni.

Építő jellegűre akarom a kérdést. Nem repetitív redundáns adatokat. Azokból így is van itt ezer...

2022. máj. 28. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!