Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy incel milliomossá válna, utána is sikertelen maradna a nőknél, vagy érdekes módon hirtelen lennének nők, akiknek tetszene?

Figyelt kérdés
De azért milyen átlátszó lenne, ha hirtelen előbukkannának nők, akiknek mégis csak tetszene ez a férfi, akin előtte minden nő átnézett... Nagyon szomorú dolog, ha esetleg volt már rá példa, hogy valaki szerencsés anyagi helyzetű lett, és utána már tetszett néhány nőnek.

2022. máj. 27. 20:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem picit két malomban őrölünk. Ha jól értem, véleményed szerint én azt állítom, hogy a tőke nem számít, és csupán a szellemi tőke áll a vagyonok mögött. Ez egy félreértés.

Amit én állítok, mindössze annyi, hogy a vagyonnal leginkább az tud mit kezdeni, akinek van valamiféle kapcsolódása a pénzhez. Akinek az egész életét a nélkülözés határozza meg, az úgy gondolja, hogy ha lenne pénze, minden gondja egy csapásra és örökre megszűnne. A szomorú valóság az, hogy a legnagyobb vagyon is nagyon véges, és a vagyonosság hoz egy sor olyan problémát, amire a szegény ember álmában sem gondol. A túlságosan nagy vagyoni ugrások sokként érik a felkészületlen embert.

Summa summarum, nem állítok semmi olyasmit, hogy mindenki egyenlő eséllyel indulna, vagy hogy a vagyon lényegtelen lenne, ez ordító naivitás volna. Csak azt állítom, hogy ha ráöntesz egy vagyont egy szomáliai kecskepásztorra, azzal könnyen lehet, hogy tönkreteszed a kecskepásztor életét, de ami szinte teljesen biztos, hogy néhány éven belül a teljes vagyon a legközelebbi tőkések kezében csoportosul majd.

És visszatérve az eredeti kérdésre: az incelek sem lesznek csajozómágusok százmillió forinttól. Ök nem kecskepásztorok, valószínüleg ésszel élnének, és ez a pénz biztosítana nekik egy szép és stabil egzisztenciát, ami növelné a magabiztosságukat, ami akár sokat is segíthet. Egyúttal az erős széltől még nem lesz valaki jó vitorlázó.

2022. máj. 31. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!