Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátnőm ha nem vagyok érdekes személyiség?
Figyelt kérdés
Nincs érdekes, izgalmas életem. Nem beszélek sokat. Cserébe megbízható, alkalmazkodó, átlagnál kicsit jobb külsejű vagyok.
Van olyan lány aki nem várja el hogy a barátja egy társasági, nagydumás legyen? Én kettesben szívesebben tölteném az időt.
Ülnénk némán egymás mellett évekig? Nem járnánk társaságba csak néznénk egymást bután minden nap?
Nem kell hogy nagydumás legyen a pasi.
De igenis fontos hogy társasági ember legyen, nyitott az új dolgokra. Tudjunk programokat csinálni együtt, külön és társaságban is.
2021. júl. 3. 14:11
2/11 anonim válasza:
Szerintem eléggé valószínűtlen, hogy ezzel a MENTALITÁSSAL barátnőt találnál. Ezenkívül az #1-es minden mást leírt már helyettem. Veled, kérdező, nem az a baj, hogy "nem vagy érdekes személyiség" meg "nagydumás" (fujj, de utálom ezt a szót), hanem az, hogy bőven beéred azzal, hogy csücsülsz a langyos sz*rban.
2021. júl. 3. 14:22
3/11 anonim válasza:
Az, hogy mi az izgalmas élet, nézőpont kérdése.
Vannak olyan lányok, akik pont ilyenek,mint te. És lehet, hogy egymással sokat beszélgetnétek. Vagy megtetszel egy cserfes lánynak, aki nagyon örülni fog annak, hogy figyelmesen meghallgatják.
A szerelmi életben a zsák a foltját elv működik.
Valamint annál nincs vonzóbb, mint amikor az ember természetesen viselkedik, önmagát adja, egyensúlyban van.
2021. júl. 3. 14:44
4/11 anonim válasza:
Mondjuk úgy nehéz lesz barátnőt találni hogy otthon ülsz és nem szólalsz meg...
2021. júl. 3. 15:02
5/11 anonim válasza:
“ átlagnál kicsit jobb külsejű vagyok “ = teleszart búváruha apatest ?
L
2021. júl. 3. 15:33
6/11 anonim válasza:
Hány éves vagy, miért nem volt barátnőd? Az iskolás kor a legideálisabb ismerkedésre, hiszen az emberek tág, összefonódó közösségben vannak, utána sokkal nehezebb.
Lehetsz millió dolog miatt érdekes, de nem fog senki egy számítógép mögül kirángatni, ha te nem akarod, és még kevesebben lesznek, akik bezárkóznának veled.
2021. júl. 3. 15:53
7/11 anonim válasza:
Azért mennek a kombinálások ezerrel, meg a végletekben gondolkozás. A kettesben eltöltött idővel szerintem nem arra gondolt a kérdező, hogy otthon ülnének némán, nem is utalt erre sehol...
2021. júl. 3. 16:04
8/11 anonim válasza:
Lehet. Ha az ápolatlan, ostoba, koszos körmű, büdös izzadságszagú kollégámnak lett nője, akkor neked is lesz. Mondjuk neki egy kis szőke, dagadt, kuglifejű tanítónéni jutott. Szóval mindenkinek a saját kategóriájánál van lehetősége.
2021. júl. 3. 16:17
9/11 anonim válasza:
Már hogyne volna olyan lány, aki nem várja el, hogy a másik nagy pörgős partiallat legyen. Főleg olyan lány, aki ő maga sem ilyen. Viszont érdekesnek érdekesnek kell lenni, mert én nem tudnék olyan emberrel lenni együtt, akinek nincs valami hobbija, szenvedélye vagy érdeklődési kore. Legyen az sport, olvasás, vagy valamilyen tudomanyos érdeklődési kor. És persze lényeg, hogy az együtt töltött idő is izgalmas legyen, mely beszelgetesekkel, jó programokkal, akár koncert akár egy mozi, lényeg, hogy ne a négy fal között állandóan. Nekem az nem volna kapcsolat, ha állandóan otthon fekudnenk a Netflix előtt.
2021. júl. 3. 17:02
10/11 anonim válasza:
8, most akkor a "szőke" és a "tanítónéni" is szitokszó? A kollégádnak csupa undorító tulajdonságát írtad le, a csajról meg csak annyi negatívumot tudunk, hogy kövér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!