Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha Tinderen egy férfi félmezte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Tinderen egy férfi félmeztelen képet rak ki az ellenszenvet kelthet sok nőben?

Figyelt kérdés
Tegyük még hozzá hogy kidolgozott testű férfi.
2022. máj. 27. 11:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha helyes es jo felsoteste van, imadni fogja a tobbseg. Ismerek ilyeneket.
2022. máj. 27. 12:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ, ki a célcsoportod, és mi a célod. Ha egy jóképű, kigyúrt pasas vagy, aki fiatal fitnessribiket akar kefélni, akkor egy ilyen képpel hatalmas sikered lesz a célodban.

Ha azonban Irodista István vagy, aki egy konzervatív nőt keres feleségjelöltnek, akkor ezzel a képpel súlyosan ártasz az esélyeidnek.

2022. máj. 27. 12:45
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Valaki arulja mar el, hogy miert pontozzak itt le az eletbol hozott tapasztalatokat?
2022. máj. 27. 12:56
 14/21 anonim ***** válasza:
96%
Mert a környezeted nem lesz a “többség”
2022. máj. 27. 13:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Mivelen is edzek es ugyanugy buszke vagyok magamra,nekem nem lenne ellenszenves. Bar en nem raknek ki aluloltozott kepet.

N

2022. máj. 27. 13:13
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

#14: Miert, akkor mi a tobbseg? Olyan nok valasza, akik naponta szidjak a ferfiakat vagy meg eletukben nem hasznaltak a tinderen? 1-1 no velemenye a tobbseg? Azert inkabb a tobbseg az, amikor 1-1 altalam leirt sracot 1 napon belul 100 lany huz be.

Persze, kiveve itt. Itt a tobbseg az, amit par no hallani akar. Vagy meselnel a tobbsegrol?

2022. máj. 27. 13:21
 17/21 anonim ***** válasza:
95%
Chill bro :D Annyit írtam, a környezetedből nem lehet messzemenő következtetést levonni:) azért meg ne egyél. Max akkor azt írd, hogy te így és úgy tapasztaltad. Vagy azt írsz amit akarsz, csak utána ne kérd számon a pontozást.
2022. máj. 27. 13:25
 18/21 anonim ***** válasza:
16%

Sok itt a képmutató válasz. Teljesen jó tinderre egy ilyen kép. A lányok is kiraknak fürdőruhásat. Itt hiába írják, hogy ők aztán nem, meg hogy aki ilyet csinál, az pszichiátriai beteg. Teljesen átlagos. Az is, hogy a jó testű srácok sikeresebbek.

Vicc, ami a gyakorin megy. Meg akarják magyarázni a valós tapasztalatokról, hogy azok csak kiragadott példák és aki mást lát, az egy putris csöves, vagy elmebeteg.

2022. máj. 27. 13:29
 19/21 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen jó tinderre a kép, de én pl balra fogok húzni ennyi.
2022. máj. 27. 13:44
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem tinderezek, de a férjemet ott ismertem meg. :) Volt néhány kritérium, ami instant balra húzást eredményezett nálam, az egyik a félmeztelen kép volt. Emellett az üres vagy csak emojikból álló leírás és a gitárral pózolás is a listán volt pl.
2022. máj. 28. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!