Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 46 éves nőként hogy fogok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

46 éves nőként hogy fogok így társat találni?

Figyelt kérdés

El vagyok keseredve sőt, reménytelennek látom a helyzetet!

46 múltam, két éve hagyott el a férjem, 1 kamasz fiam van. Igyekszem kihozni magamból a maximumot, nyitott szemmel járni. Akikkel kapcsolatba kerülök, korombeliek vagy kicsit idősebbek lefekszenek velem, de aztán annyiban marad. Pár hónapig elvagyunk és vége. A volt férjem 49, az új barátnő 34 éves. Akivel legutóbb 4 hónapig voltam együtt, otthagyott mert öreg voltam neki (ezt nem mondta ki de szerintem ezért) , most egy 36 éves nővel van miközben ő 52 éves. Egy barátnőm volt férje aki 54 újraházasodott és 38 éves nőt vett feleségül.

Mindenhol ez van, a korosztályom a 10-15 évvel fiatalabb nőket hajtja, aki esetleg összejön az is lelép. Nem hiszem hogy kibírhatatlan lennék vagy rossz az ágyban. Van lakásom, autóm, munkám, igényes vagyok és jól tartom magam. De nem tudok versenyezni nálam 10-15-20 évvel fiatalabb nőkkel. El vagyok keseredve :( A szintem alá meg csak azért nem akarok lemenni, hogy legyen valakim... Akinek összejött korabeli, hogy csinálta?

2022. máj. 27. 08:17
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Utóbbinak: Utazás után sem lett zsibbadt vagy unalmas a téma, mindig pörögtek szellemileg, egy felüdülés volt a velük való kapcsolat, de talán azért is voltak ilyen könnyedek, mert már nem kellett a napi taposómalomban részt venniük, és küzdenük. Az igaz ebben ugye nincs nemi vonzalom csak sima barátsag, es fontos piller az is, a libidó a kémia. De mondom ugyanúgy könnyedbben éltek, mint ahogy írtad a fiatalabb korosztályt. Mivel a gyerekeik felnőttek, saját magukra több idejük jutott, a feltöltődésre, szórakozásra, egyszerűen vidámabbak voltak, mint az átlag magyar. A középkorúak válsága, a kiégést mindkét nem tapasztalja. Amikor az ember elkezd gondolkodni, hogy miért is csinálja amit, hogy belefáradt a gürcölésbe, a napi rutinba, szóval megértem, hogy miért is szürkül be sok ember, főleg ha anyagi problémákkal magánéleti gondokkal küzd.
2022. máj. 27. 13:06
 32/52 Mathus ***** válasza:
18%

#29:"Ha az izgalom a csajszis bulika, az insta, a menjünk fesztiválra, a nézdazájfonomat menjünk horvátba... akkor izgalmas."

Így beszélni, ilyen kirekesztő módon, az gusztustalan (durvább jelzőket használnék, de az meg tőlem nem volna szép). Olyan szinten felhúztam magam, te jóég. Ha ilyen módon nyilvánulsz meg vadidegen emberekről, akkor én, mint férfi, ezt miért találjam vonzónak ezt a fröcsögést? Az ÉRTELMES negyvenes férfiak miért nem keresgélnek a saját korosztályukban? Itt vagy élő példának, hogy miért nem. Az előítéletesség, a párkapcsolati paranoia, a felületesség. Soroljam még? Nem arról van szó, hogy hogyan nézel ki, hanem hogy hogyan viselkedsz.

2022. máj. 27. 13:30
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem egy negyvenes férfi. Mai napig vonzónak talál, érdekes.

Ő, aki nem húszéveseket kergetett annak idején, hanem korosztályában keresett és talált is. Mert nem a Balaton soundra és nem instára vágyott. De mindenki saját ízlése szerint.

2022. máj. 27. 13:46
 34/52 anonim ***** válasza:
75%

"hogyha újra kezdené biztos fiatalabb nővel csinálná mert mutatósabbak és izgalmasabbak."

Erre röhögve kéne válaszolni, hogy te meg gazdagabb és jobb képű férfivel :D

XD röhejes, hogy ezek a vén papik azt hiszik, róluk álmodozunk és meg vannak sérve, ha elküldjük őket.

Mellesleg az is röhejes, hogy azt mondják itt, a női igények vannak elszállva. Pont fordítva, a lepukkant, vénülő bácsik akarnak csinos, fiatal nőt.

2022. máj. 27. 14:16
 35/52 Mathus ***** válasza:
23%

#34: "XD röhejes, hogy ezek a vén papik azt hiszik, róluk álmodozunk és meg vannak sérve, ha elküldjük őket."

a vénlányok meg azt gondolják, hogy a nunijuk a Galaxis tömegközéppontja, és meg vannak sértve, ha elküldjük őket.

2022. máj. 27. 14:21
 36/52 A kérdező kommentje:
Nem akartam egymásnak ugrasztani az embereket. Viszont megalázó, amikor egy nálam is pár évvel idősebb férfi mondja azt, hogy nem kellenék mert öreg vagyok. Akkor ő az 54 évével micsoda? Volt ilyenben is részem.
2022. máj. 27. 14:36
 37/52 anonim ***** válasza:
74%

Privi:

"A kérdező sír-rí, hogy leléptek a pasijai fiatalabbakkal és nem kap az igényeinek megfelelő pénztárcavastagságú kant.

Más szavakkal azokra az ATM-ekre fia"

Te szerencsétlen! Jól keres a kérdező, van lakása, autója.

Amúgy nekem is, de én még fiatal vagyok és a fenének sem kéne hozzám képest vén pasi. És a legtöbbünknek nem kell.

2022. máj. 27. 14:36
 38/52 anonim ***** válasza:
0%

kerdezo felesleg,ugyis az “összes”megcsal,atver. Nincs ertelme ezek utan futkosni. Inkabb fektess magadba pasit/ferfit meg maximum lehuzni keress.

En meg “fiatal” vagyok de mar annyit lattam,hallottam,tapasztaltam hogy tudom majdnem mind megcsal,atver. Kar remenykedni abban,hogy hu talan msot kifogtad azt amelyik komplyan gondolja ..

2022. máj. 27. 16:02
 39/52 anonim ***** válasza:
15%

Majdnem mind

És aki normalis azt kell megtalalni

Nem egyszerű de nem is lehetetlen

2022. máj. 27. 16:25
 40/52 anonim ***** válasza:
0%
Észreveszel több férfit.
2022. máj. 27. 17:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!