Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 46 éves nőként hogy fogok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

46 éves nőként hogy fogok így társat találni?

Figyelt kérdés

El vagyok keseredve sőt, reménytelennek látom a helyzetet!

46 múltam, két éve hagyott el a férjem, 1 kamasz fiam van. Igyekszem kihozni magamból a maximumot, nyitott szemmel járni. Akikkel kapcsolatba kerülök, korombeliek vagy kicsit idősebbek lefekszenek velem, de aztán annyiban marad. Pár hónapig elvagyunk és vége. A volt férjem 49, az új barátnő 34 éves. Akivel legutóbb 4 hónapig voltam együtt, otthagyott mert öreg voltam neki (ezt nem mondta ki de szerintem ezért) , most egy 36 éves nővel van miközben ő 52 éves. Egy barátnőm volt férje aki 54 újraházasodott és 38 éves nőt vett feleségül.

Mindenhol ez van, a korosztályom a 10-15 évvel fiatalabb nőket hajtja, aki esetleg összejön az is lelép. Nem hiszem hogy kibírhatatlan lennék vagy rossz az ágyban. Van lakásom, autóm, munkám, igényes vagyok és jól tartom magam. De nem tudok versenyezni nálam 10-15-20 évvel fiatalabb nőkkel. El vagyok keseredve :( A szintem alá meg csak azért nem akarok lemenni, hogy legyen valakim... Akinek összejött korabeli, hogy csinálta?

2022. máj. 27. 08:17
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok.

Egyáltalán nem biztos, hogy benned van a hiba. Ennyi idősen valljuk be őszintén, a "java" házasságban él. Nekünk a maradékból kell (nekem már csak kellett szerencsére) válogatni. Ez nem 1-2 hét. Én kb 5 évig voltam többet-kevesebbet netes társkeresőn. Lett először egy nálam kb 2 évvel fiatalabb srác, aki 3 hónapos kapcsolat után classic ghostingolt. Aztán újra kerestem. Lett egy hasonló korú elvált apuka, 1,5 év kínlódás, eltűnt, visszajött, gyerekekkel program, aztán megint eltűnt... ígéretek garmada, de igazából maradt otthon anyukáékkal a legényszobájában. Hálaistennek figyelmeztettek, hogy látták társkeresőzni, megnéztem, ráírtam, igaz volt - most már azt mondom, hogy hálaistennek - kirúgtam, továbbléptem.

És akkor pár hónapra rá jött a már egy hetes:) férjem.

Fiatalon sem könnyű párt találni, hát még 40+-osan. Vagy házasságból kacsingatnak ki, vagy nem akarnak újra megállapodni, csak kalandot keresnek. De azért lehet találni. Lehet nem máról holnapra, de fogsz találni Te is.

2022. máj. 27. 10:02
 22/52 anonim ***** válasza:
90%

Aki elkeseredetten keresi a párját, kapcsolatot, az sajnos meglátszik a viselkedésén, kisugárzásán is. Hogy érzelmileg kiéhezett, mindegy milyen nemű és korú az illető. Én húszévesen voltam a legszebb és egyben a legmagányosabb. Nem igaz, hogy ha egy adott korú vagy, akkor már lehúzhatod a rolót. Amikor nagyon akartam nem kaptam meg, minél jobban akartam a dolgot annál messzebre kerültem tőle, míg nem feladtam, hogy ez reménytelen, úgy néz ki én nem találom meg az emberemet. Aztán végül mikor már nem stresszeltem annyit rajta, a kinézetemre sem adtam már nagyon, amikor összejöttem az akkori párommal. És ami érdekes, hogy utána több jelentkező is lett volna.

Egyszerűen csak azt tudom javasolni, hogy nyugodj meg, engedd el, ne akard annyira, a fókuszt helyezd egyenlőre másra. Amikor ez valóban megtörténik, szinte mindegy lesz hogy van e melleted valaki vagy nem, nincsen hiány érzeted.

2022. máj. 27. 10:10
 23/52 anonim ***** válasza:
75%
51 éves sportoló férfi vagyok. Nem kezdenék fűzni 45 alatti nőt szerintem. Az ember tudja már, hogy hol a helye!
2022. máj. 27. 10:21
 24/52 Mathus ***** válasza:
67%
a kérdésre: az életkor alapján való kirekesztés és mások értékének ez alapján való leszállítása az nem túl kedves (a karen-mém sem véletlen). én 45 vagyok és azt látom, hogy a korosztályom unalmas. rengeteg előnye van annak, hogyha valakinek sinen van az élete, de én azt látom, hogy a velem egyidősek többsége nem keres új barátokat, új ismereteket (csak ha maximum a munka rászorítja), nem érdeklik őket az új dolgok, és lezártnak tekintik a saját személyiségük fejlődését. nincsen véleményük sem, vagy (valószínűleg az oktatás számlájára írhatóan) nem tudják megfogalmazni azt. a saját gondolataikat nem tudják leírni. ha valakinek az életébe belép egy 15 évvel fiatalabb, az olyan, mint egy life-coach, ezért jönnek be a 40-45+-os férfiaknak a fiatalabb lányok, nem azért mert jobb a seggük. a férfiaknak megvan az az előnyük, hogy nekik több idejük van társasági hobbikra, így nem esnek ki a ritmusból, szemben a velük korú nőkkel, akiket jobban fenyeget az, hogy beszürkülnek. plusz akinek ott vannak a haverok, az könnyebben dolgozza fel a párkapcsolati vagy egyéb traumákat, a nők ebben is hátrányban vannak, egy negyvenes nőnek több ilyen "csomagja" van, mint egy velekorú férfinak.
2022. máj. 27. 11:23
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
Na ez, hogy unalmas a korosztályom ez megint csak érdekes dolog, talán a harmincasok vannak a legjobban leterhelve ezért nem fognak annyit bulizni, mert van melletük egy kisgyerek, munka. Szerintem abszolút nem a koron múlik, hogy ki mennyire szórakoztató egyéniség. Harmincas éveimben 50-es barátnőim és barátaim voltak, akiket utazások alatt ismertem meg, és azt kell hogy mondjam ég és föld. Mindenről élmény volt velük beszélni, potyogott a könnyünk a nevetéstől, nem merevek vagy "hülyék, demensek", mint ahogy a fiatalabbak gondolják.
2022. máj. 27. 11:41
 26/52 anonim ***** válasza:
22%

(Nem) Kicsit trollkodásnak tűnik a kérdés, de ...

59 vagyok. 11 éve elvagyok többé kevésbé egyedül.

Néha jó lenni valakivel, de amikor ez az időszak hónapokra elhúzódik és azt veszem észre, minden szabadidőmet kötelezően vele kell töltenem, terhessé válik. Meglépek.

Összeköltözés?? Nem vágyom rá. Talán ha egy jó anyagi körülmények között lévő intelligens, diplomás nő szóba állna velem elgondolkodnék a dolgon.

A férjedtől vagy a volt barátodtól vennék néhány különórát a hogyan csábítsunk el 15 évvel fiatalabb nőket témakörben.

"A szintem alá meg csak azért nem akarok lemenni, hogy legyen valakim" Aha... Mindennek annyi az ára a piacon amit megadnak érte. Egy Dali képnek talán nincs is meghatározható ára, mivel nem adják el.

Egy 77 éves Kodályértadtak egy 19 éves Péczelit. Mint Egyiptomban kérdezik a halál után a lélektől: Mit tudsz felajánlani?

Vagyon, műveltség, szépség, fiatalság, ... terén?

2022. máj. 27. 12:04
 27/52 A kérdező kommentje:

Nekem egy velem egykorú kollégám azt mondta, hogyha újra kezdené biztos fiatalabb nővel csinálná mert mutatósabbak és izgalmasabbak. Ebben az az elkeserítő hogy nincs benne semmi extra külsőre én meg még opciónak se jutok eszébe.

Köszönöm a bíztató kommenteket, lehet hogy túlságosan látszik rajtam az elkeseredettség.

2022. máj. 27. 12:05
 28/52 anonim ***** válasza:
87%
Az a nagy helyzet, hogy bármilyen korban nehéz normális pasit találni.
2022. máj. 27. 12:18
 29/52 anonim ***** válasza:
79%

Mutatósnak nem attól mutatós valaki, hogy hány éves. A húszéves leányok jelentős része akkora mint egy malac, tisztelet a kivételnek. Negyvenes anyukák közt meg sokan meglehetősen jól tartják magukat. De ízlésről alapvetően felesleges vitatkozni.

Izgalmasabb egy fiatalka nő a kollégának? Ha az izgalom a csajszis bulika, az insta, a menjünk fesztiválra, a nézdazájfonomat menjünk horvátba... akkor izgalmas. Csodálkozom, amikor negyvenes meglett családapák csücsörítő kislányokra vágynak. Kapuzárási pánik tünete lehet.

2022. máj. 27. 12:25
 30/52 Mathus ***** válasza:
55%
#24 vagyok: #25: "akiket utazások alatt ismertem meg" speciális élethelyzetben, moderált körülmények között találkoztál ezekkel az emberekkel. olyanokkal, akik eleve nyitottabbak voltak, jobb szociális skillset-tel bírtak, mint az átlag (önmagában az utazás volt a hobbijuk). amikor ismerkedsz, ott azért a sztorizás nem elég. 3-4 vicces története mindenkinek van, de utána? várod a flow-t, vagy legalább azt hogy válaszoljon, aztán chatbe írja, hogy "értem", IRL meg néz rád kukán. ezekre az emberekre mit lehet reagálni? tanítsam meg kommunikálni, éljem át vele újra fejben élete rossz döntéseit, traumáit és adjak rá jobb válaszokat a sajátjainál? tegyem helyre a félremagyarázott, vagy rosszul rögzült szexuális reakcióit/elvárásait, és mellette kezdjek vmit az alacsony libidójával? hát nem, ez nem az én dolgom, és nem azért mert vmi szívtelen szörnyeteg vagyok, hanem mert az én erőforrásaim is végesek.
2022. máj. 27. 12:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!