Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 46 éves nőként hogy fogok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

46 éves nőként hogy fogok így társat találni?

Figyelt kérdés

El vagyok keseredve sőt, reménytelennek látom a helyzetet!

46 múltam, két éve hagyott el a férjem, 1 kamasz fiam van. Igyekszem kihozni magamból a maximumot, nyitott szemmel járni. Akikkel kapcsolatba kerülök, korombeliek vagy kicsit idősebbek lefekszenek velem, de aztán annyiban marad. Pár hónapig elvagyunk és vége. A volt férjem 49, az új barátnő 34 éves. Akivel legutóbb 4 hónapig voltam együtt, otthagyott mert öreg voltam neki (ezt nem mondta ki de szerintem ezért) , most egy 36 éves nővel van miközben ő 52 éves. Egy barátnőm volt férje aki 54 újraházasodott és 38 éves nőt vett feleségül.

Mindenhol ez van, a korosztályom a 10-15 évvel fiatalabb nőket hajtja, aki esetleg összejön az is lelép. Nem hiszem hogy kibírhatatlan lennék vagy rossz az ágyban. Van lakásom, autóm, munkám, igényes vagyok és jól tartom magam. De nem tudok versenyezni nálam 10-15-20 évvel fiatalabb nőkkel. El vagyok keseredve :( A szintem alá meg csak azért nem akarok lemenni, hogy legyen valakim... Akinek összejött korabeli, hogy csinálta?

2022. máj. 27. 08:17
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
61%

#6:

Ja hát igen, egy gyerekes asszony legmagasabb fokmérője, hogy hányas dereka van, igazat adok neked…🤦‍♀️🤦‍♀️

2022. máj. 27. 08:51
 12/52 anonim ***** válasza:
90%

Dehogy reménytelen. Biztos vannak férfiak, akik a fiatal nőkre hajtanak. Én 40 körül kezdtem el neten társat keresni, nem ezt a tendenciát láttam, hogy 60 éves bácsik jelölgetnének. Aki normális társat keres és beszélgetni IS szeretne vele, hogy közös téma is adódjon, az nem hozz képest gyereket választ.

43 voltam, mikor neten megismertem az akkor 40 éves páromat. Ő többször elmondta, csakis negyvenes nő, neki kislány nem kéne, semmilyen szempontból. Sem a korosztálybeli különbségek, sem az élethelyzet miatt - pl egy jóval fiatalabb nő még akarhat gyereket, ő meg már nem.

Múlt héten volt az esküvőnk. Nekem egy kamasz fiam van, neki egy kamasz lány és egy ovis kisfiú, a nagyok velünk élnek. Szóval fel ne add. Valóban nem jókba futottál bele eddig, de ez nem azt jelenti, hogy a továbbiakban sem leszel sikeres és boldog!!!

2022. máj. 27. 08:53
 13/52 anonim ***** válasza:
98%

Az elmúlt években több 40-50-es pár esküvőjén voltam, ahol pár év volt az eltérés.(rendben lévő, diplomás férfiak).

Kitartás!

2022. máj. 27. 08:53
 14/52 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök olyan, mintha egy incel írta volna ki. Nőktől szintelmélet egy kérdésben :D
2022. máj. 27. 08:57
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
39 éves nő vagyok és a napokban kaptam ajánlatot egy 22 fiútól komoly kapcsolatra. Persze nem élek az ajánlattal, mert van párom és amúgy se jönnék össze ilyen fiatal sráccal, de akkor is van rá példa, hogy egy idősebb nő is kap lehetőséget fiatalabb férfitől.
2022. máj. 27. 09:01
 16/52 anonim ***** válasza:
88%

13-ast meg tudom erősíteni. Kollégám alig egy éve 50 évesen házasodott a 7 évvel fiatalabb pasijával. Mindketten elváltak már korábban, gyerekek nagyrészt kirepültek, most élik a második fiatalkorukat. Buliznak, utaznak, övék a világ.

45 éves ismerősöm is van, akit elhagyott a férje. Pár hónapig nagyon ki volt, de amikor végre szét tudtak költözni, akkor túl tudott lépni és hamar lett új pasija.

Aki nem az a lelakott, igénytelen, foltos mackós anyuka típus, hanem odafigyel magára és nyitott az ismerkedésre az fog találni párt.

2022. máj. 27. 09:05
 17/52 A kérdező kommentje:
Akkor biztos bennem van a hiba, nekem nem megy. Üzleties az öltözködésem mert a munkahelyem is ilyen. Nem vagyok kövér se, a frizurám fiúsabb - rövid de festett, fiatalkorom óta ilyen.A bulizásból már kinőttem, a csendes, nyugodt elfoglaltságokat szeretem - fürdőkbe járni, wellness, ilyesmi. Lehet hogy unalmas vagyok.
2022. máj. 27. 09:13
 18/52 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősöm kb ennyi idősen (44) vált el 2 kamasz gyerekkel, és 1-2 évvel utána összejött egy nála pár évvel fiatalabb negyvenes gyermektelen férfival. A pasi nem volt előtte házas, barátnője volt 1-2, illetve menyasszonya, de még évekkel azelőtt.

Amennyire belelátok, egyikük sem egyszerű természet, mindkettő tud makacs lenni de szeretni és ragaszkodni is. Azért ebben a korban már több a kompromisszum, illetve az is fontos, hogy nem akar az ember negyvenesen egy idősápoló lenni a kapcsolatban, szóval teljesen megértelek. Sajnos valóban sok férfi keres negyvenesen, ötvenesen jóval fiatalabbat, viszont az ellenkezőjére is több a példa, vagyis hogy a nő az idősebb a kapcsolatban. Szerintem azért, mert ilyenkor már nem olyan éles a korkülönbség, mint huszonévesen, nagyjából hasonló az élethelyzet, ha már túlvannak a gyerekvállaláson, legalább kamaszok vagy már kirepültek a gyerekek. Vagy elvált, gyerekes férfiak kereshetik ezt, akik már nem szeretnének több gyereket, vagy akinek ez sose volt fontos. Nekik pont megkönnyebbülés, hogy nem kell sürgősen gyereket csinálni,mert kifut a harmincas nő az időből, hiszen negyvenesen gyerekkel már nem ez a nő célja. Aki pedig későn eszmélt rá, hogy gyereket akar, az pedig hajkurássza a fiatal nőket, de nem biztos, hogy sok esélye van a nála jóval fiatalabb nőknél, max ha tényleg jól karban van tartva.

2022. máj. 27. 09:16
 19/52 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez hülyesèg,anyukàm 55 éves és mái napig udvarolnak neki,pedig még együtt vannak a szüleim.45 évesen majdnem elvàltak,pont egy ilyen miatt!
2022. máj. 27. 09:43
 20/52 anonim ***** válasza:
65%
Lehet túl hamar lefekszel a jelölteket és/vagy túl hamar kimutatod az érzelmeid.Csak egy tipp.
2022. máj. 27. 09:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!