Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
46 éves nőként hogy fogok így társat találni?
El vagyok keseredve sőt, reménytelennek látom a helyzetet!
46 múltam, két éve hagyott el a férjem, 1 kamasz fiam van. Igyekszem kihozni magamból a maximumot, nyitott szemmel járni. Akikkel kapcsolatba kerülök, korombeliek vagy kicsit idősebbek lefekszenek velem, de aztán annyiban marad. Pár hónapig elvagyunk és vége. A volt férjem 49, az új barátnő 34 éves. Akivel legutóbb 4 hónapig voltam együtt, otthagyott mert öreg voltam neki (ezt nem mondta ki de szerintem ezért) , most egy 36 éves nővel van miközben ő 52 éves. Egy barátnőm volt férje aki 54 újraházasodott és 38 éves nőt vett feleségül.
Mindenhol ez van, a korosztályom a 10-15 évvel fiatalabb nőket hajtja, aki esetleg összejön az is lelép. Nem hiszem hogy kibírhatatlan lennék vagy rossz az ágyban. Van lakásom, autóm, munkám, igényes vagyok és jól tartom magam. De nem tudok versenyezni nálam 10-15-20 évvel fiatalabb nőkkel. El vagyok keseredve :( A szintem alá meg csak azért nem akarok lemenni, hogy legyen valakim... Akinek összejött korabeli, hogy csinálta?
Mint férfi én is ezt tervezem meg lesznek az anyagiak és egy 15 évvel fiatalabb nőt kinézek.
Most 37 vagyok
Nekem úgy sikerült, hogy netes társkeresőn megismertem egy 6 évvel fiatalabb pasit, és úgy indult, hogy párszor összejövünk szexelni. Aztán ebből jó pár alkalom lett. Éreztem, hogy kezdek belezúgni rendesen, úgyhogy mondtam neki, hogy itt a vége, ott az ajtó, ha ebből nem lesz semmi komoly, akkor most menjen, mert nem szeretnék sérülni.
Először azt mondta, hogy megérti, és két hétig csend volt részéről. Én mar el is kezdtem randizni mással. Véletlenül összefutottunk, mikor a másikkal randiztam. Tanulmány volt a párom arca, mikor rám nézett. Két nappal később ott állt az ajtóban, hogy ő szerelmes, nem akar elveszteni, és próbáljuk meg együtt.
Úgyhogy bemutattam a gyerekeimnek. Szerencsére kölcsönös volt a szimpátia. Egyre több időt töltöttünk közösen, végül hozzánk költözött. Egy évvel később házasodtunk.
Ismerkedj, legyél nyitott, élvezd az életet, és jönni fog, aminek (akinek) jönnie kell.
White te mindehova beböfögöd az ostobaságod?
Azt sem tudjuk hogy néz ki a kérdező... Konkrétan semmit!
Köszönöm az eddigi válaszokat, privát levelekre nem szeretnék válaszolni,nem szexkapcsolatot keresek...
#3 - 4 köszönöm, igyekszem. Csak rossz egyedül.
Ismerősöm, nő 46 éves szintén, egy éve ment hozzá egy viszonylag jóképű rendes, jól kereső, 42 éves férfihez. Egyenlőre nagy a szerelem.
Szerintem ne add fel, szerencse is kell ehhez. Nekem 20 évesen sem jött össze, mert trógerekbe futottam bele. Igaz ez más történet. Egyáltalán nem irigylem azokat sem, akik beérek apukajuk vagy nagyapajuk korúakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!