Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Tinder ennél még lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinder ennél még lehet brutálisabb férfiként?

Figyelt kérdés

[link]

Oké, Magyarországon még nem ilyen rossz, mert le vagyunk maradva vagy 5 évvel mindenben a nyugathoz képest (Tinder 2017 London = Tinder 2022 Budapest).

Aki nem akarja megnézni, a videóban és annak előző részében az történik, hogy a csávó csinált egy Tinder profilt egy átlag alatti, de azért "elfogadható" kinézetű gamer csajjal. Az eredmény: Végtelen match és konkrétan ömlenek rá a Chadek meg az élet többi területén top férfiak. Még egy "ismert sztár" is belájkolta.

Ez meddig fog így menni? Hol a határ?

2022. máj. 26. 20:34
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
80%

A pasik mindenkit jobbra húznak dologgal az a gond, hogy így a saját esélyüket csökkentik...

A Tinder algoritmusa úgy van kitalálva, hogy a friss regisztrálókat előre sorolja, hogy több esélyük legyen. Tehát X belép a Tinderre és Y akit kidob neki, az valószínűleg friss regisztráció.

Na most, ha egy pasi válogatás nélkül mindenkit jobbra húz, de nem lesz arányaiban sok match-e, mondjuk legalább a jobbra húzottak 2/3-a, akkor az oldal automatikusan elkezdi hátra sorolni, mivel ő nem kelendő. Végül olyan szintre kerül, hogy szinte senkinek nem fogja az ő profilját feldobni a rendszer, hiába húzogat bárkit jobbra.

Egybként a videóra reagálva, itt a férfiak az idióták és igazából mi vagyunk azok akik tehetünk erről. Amikor boldog boldogtalant, válogatás nélkül jobbra húznak, minden mindegy csak lyuk legyen alapon akkor mégis mit várnak az emberek? Igen, ennek az az eredménye, hogy egy átlag csaj is EXTRÉM válogatós lesz, mert megteheti. Ha mindenki tényleg azokat húzná jobbra aki tetszik neki ÉS a legfontosabb, hogy akinél REÁLIS esélye lehet, akkor nem lennének ilyen extrém dolgok, mint a videóban.

Szóval mi férfiak, magunknak köszönhetjük az egészet igazából...

2022. máj. 27. 10:05
 32/47 anonim ***** válasza:
11%

"Na figyi, egy gamer barátnő nem ilyen

Hanem ilyen:

[link] "

Na figyi, azért pedofilnak ne nézzél már minket ezzel a kislánnyal kérlek! Ez már mindennek a teteje!

2022. máj. 27. 11:45
 33/47 anonim ***** válasza:
12%

"Abbol 2 azaz ketto csak aznap delutanra akart egy lyukat.

...

Kosz en nem dumalni akarok."

Most akkor mit is akarsz te tulajdonképpen?

Magatok sem tudjátok

2022. máj. 27. 11:52
 34/47 anonim ***** válasza:
85%
Köszönjük hogy ismét megerősítetted kérdező azt a teóriát, miszerint nektek az égbe kapaszkodó igényeiteket csak a digitális világ képes kielégíteni. Jó étvágyat az "átlag alatti", elfogadható külsejű nődhöz, néha azért nézz fel a képernyő mögül, megterhelő az agynak a pixelek bámulása.
2022. máj. 27. 13:08
 35/47 anonim ***** válasza:
85%
Akkor lesz vége, mikor a férfiak nem lesznek annyira igénytelenek, hogy lyuk-lyuk alapon mindenkinél bepróbálkoznak. Elhiheted, hogy ez a sok férfi nem komoly szándékkal írt a csajra.
2022. máj. 27. 13:09
 36/47 VincentLaw ***** válasza:
24%

"Ha mindenki tényleg azokat húzná jobbra aki tetszik neki ÉS a legfontosabb, hogy akinél REÁLIS esélye lehet"

Én naivan a társkeresős pályafutásom indulásakor pont így álltam hozzá. Aztán szembejött a valóság, hogy 0 egyezésem volt (már nem tudom, hogy melyik volt az első társkereső, amit használtam). Persze tudom, most majd megkapom, hogy az azért volt, mert akiket kiszemeltem, azok nem estek a reális kategóriába.

2022. máj. 27. 13:48
 37/47 anonim ***** válasza:
81%
32-es: ez nem kislány...
2022. máj. 27. 14:40
 38/47 anonim ***** válasza:
68%

33.

Ha kiragadsz ket mondatot a szovegbol akkor te leszel nevetseges.

A szovegkornyezet osszefuggesei adnak ertelmet a kiragadott mondatnak vagy mondatresznek.

2022. máj. 27. 20:11
 39/47 anonim ***** válasza:
14%

Valami manci írta, hogy ott ülnek a parkban stb a naaagy magányos kislányok.

Aha és kb 4 bibliányi mennyiségű az a kifogásgyűjtemény, hogy hol éppen miért nem ismerkedtek.

gémszettmeccs :D

2022. máj. 27. 21:26
 40/47 anonim ***** válasza:
81%
Ki a fene ismerkedik Tinderen? Azért az én definícióm szerint az igazi incel az, aki tud beszélgetni a nőkkel, kedves is velük és ENNEK ELLENÉRE elhajtják a francba. Na ő az IGAZI incel!
2022. máj. 27. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!