Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van ilyen párkereső oldal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen párkereső oldal, ami nem olyan, mint a Tinder és társai?

Figyelt kérdés

Ahol tartós kapcsolatot keresnek a felek, ahol egyértelműen nem szexpartner vadászat folyik?

46 éves nő vagyok, nemrég elváltam. Szeretnék ismerkedni, de kerülni szeretném azokat a férfiakat, akik egy vagy max pár alkalomra ágyba akarnak vinni és letipliznek. Nem akarok pár hetente más férfivel randizni, haza vinni bemutatni a gyereknek, nem akarok skalpokat gyűjteni, nem akarok egy strigula lenni olyanoknak, aki a nevemre sem emlékszik pár nap múlva. Szeretnék egy normális és jó szándékú férfit, akivel építeni tudjuk egymást. Lehet ilyet találni? Ismertek olyan társkereső oldalt, ahol esély van erre?

Privát űzenetet, ajánlatokat nem kérek!

2022. máj. 13. 21:11
 1/1 anonim ***** válasza:
18%

46 éves gyerekes elvált nőként már illene annyi önismerettel rendelkezned, hogy pontosan tudod milyen férfire vágysz és ez nem a hercegnős álomvilágot, hanem a realitást tükrözi.

Hogy ebben a korban még mindig ennyire félsz attól, hogy csak megdugnak sajnos azt látom belőle, hogy még mindig nem adtad fel azt, hogy szinted fölötti férfit meg fogsz tartani tartós kapcsolatra, mindezt úgy, hogy egyéb gond sem lesz vele, értem én a legáltalánosabbaktól, mint

- megcsal (akár rendszeresen)

- agresszív, dominálni akar (szélsőséges esetben meg is üt)

- anyuci véleménye vagy a haverok az elsők, te csak utána következel a sorban, de még a főnök után is (és nem a megélhetésért, hanem a nyámnyilaságért vagy mert jó vele takarózni).

2022. máj. 14. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!