Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder ennél még lehet brutálisabb férfiként?
Oké, Magyarországon még nem ilyen rossz, mert le vagyunk maradva vagy 5 évvel mindenben a nyugathoz képest (Tinder 2017 London = Tinder 2022 Budapest).
Aki nem akarja megnézni, a videóban és annak előző részében az történik, hogy a csávó csinált egy Tinder profilt egy átlag alatti, de azért "elfogadható" kinézetű gamer csajjal. Az eredmény: Végtelen match és konkrétan ömlenek rá a Chadek meg az élet többi területén top férfiak. Még egy "ismert sztár" is belájkolta.
Ez meddig fog így menni? Hol a határ?
Na jó, de abból a sok Chadből hányan akarnak komoly kapcsolatot? Valszeg egy se... és ha már párkapcsolat-társkeresés kategóriában vagyunk, akkor ez lenne a lényeg... a megdug-eldob beállítottságú csávókkal semmire se megy az a nő, aki élete társátkeresi éppen.
Persze, dugásra könnyű partnert találnia egy átlagos nőnek is, még híreset is, ebben valóban van eltérés a nemek között, hiszen férfiként még kipattintott Chadként sem feltétlenül jön össze akárki. Ez egy nemek közti különbség... máshol vannak a nehézségek.
Ha pedig a szinted feletti nőkkel akarsz ismerkedni, akkor meg te vagy a hülye, és tényleg senkit sem fogsz találni...
El kéne kezdeni fejlődni végre. Rinyálás és mutogatás helyett. Ne legyél már egy nyomorult incel...
2015: csajok és pasik
2020: csajok és csedek
2025: csajok és sztárok
2030: csajok és csajok (mindenki leszbikus lesz)
"férfiak dolga a kezdeményezés"
Egy ilyen mondatért engem majdnem ketté tépett egy férfi 😄
A legutóbbi próbálkozás volt szerintem az utolsó. Full átlag külsővel, normális kis bemutatkozóval 0 azaz nulla db match volt. De még olyan se volt aki jobbra húzott.
Még szerencse, hogy helyen vagyok és nem érintett világvége dologként. Meglepett mindenesetre, hogy még egy véletlen sem volt. :)
Ettől még az is jobb ha random leszólítanék napi 10 csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!