Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért csak a kimondottan erőszakos férfiakat szeretik, akik bántalmazzák őket?
2022. máj. 26. 18:34
1/44 anonim válasza:
Stockholm-szindróma, vagy ennél egyszerűbb magyarázat, hogy evolúciós ösztön, lehet, hogy bántalmazzák őket, de egy ilyen erőszakos pszichopata legalább képes megvédeni másoktól is. Ted Bundy és hasonló börtöntöltelékek is millió szerelmes levelet kaptak a börtönben, a nők vonzódnak az erőszakhoz.
2/44 anonim válasza:
Azért, mert történt egy ilyen tragédia már teljesen életszerű, hogy szerinted minden nő csak a kimondottan erőszakos férfiakat szereti az olyan derék, okos és jófiúkat, mint a kérdező pedig nem?
3/44 anonim válasza:
Az én falumban volt egy kötekedő, drogos, agresszív, verekedős Tót Máté nevű hülye akinek mindig voltak női. Az egyiket még feleségül is vette és van tőle egy fia. Én meg az ellentéte vagyok ennek a Máténak oszt 30 éves koromig szűz voltam, engem le se sz@rnak a nők. Szóval vannak nők, akik a rosszfiúkat szeretik.
4/44 anonim válasza:
Amúgy az RTL híradót szoktam nézni, abban is elég sok olyan eset van, hogy egy férfi megverte, megvakította, megölte a barátnőjét. Ezek a nők szerintem jobban jártak volna velem, vagy bármelyik vézna testű, visszahúzódó férfivel. Akkor még most is élnének.
5/44 anonim válasza:
Fú bazmeg, vadász, ugyanolyan selejt vagy, mint a bántalmazók. Mekkora rohadék vagy.
6/44 anonim válasza:
Én miért lennék rohadék? Amúgy meg nem vagyok sem selejt, sem olyan, mint a bántalmazók. Én nem bántottam még senkit sem úgy, hogy az illető megvakult, vagy meghalt volna.
8/44 anonim válasza:
Nézz már a fejére, milyen kis alamuszinak tűnik, ha egy talpig tetkós, kopasz agresszív fejű gyereket mutatnál akkor meg lenne ertelme a kerdesnek. De itt is jól látszik meg a henteske is, aki eltette láb alól a gyógytornász nejét, haszon miatt, egy alacsony normal testalkatú kifejezetten jámbor kinézetű férfi volt, es meg tudjak jatszani magukat. A nőknek nem ez kell, hiába is provokálsz, próbálod az áldozatot hibáztatni. Elég gusztustalan dolog ezen élcelődni.
9/44 anonim válasza:
Nem tudom, az én párom nem szeretne ha erőszakos vagy gyökér lennék.
10/44 anonim válasza:
Én a kedves, együttérző férfiakat szeretem. Partnerem is ilyen. Nem is szeretném máshogy. Értékelem az érzékenységét, ezért is jöttem össze vele javarészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!