Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek.Ti mit gondoltok azokról a nőkről, akiket a párjuk különböző képen( fizikailag,szavakban),bántalmaz? Mondjuk, hosszabb időn keresztül.Viszont nem akarják elhagyni a párjukat,mert külsőleg vonzó férfi.
Én nem vagyok incel, de az ilyen nőkről azt gondolom hogy, megérdemlik. Én egy verbálisan bántalmazó nővel voltam kapcsolatban (a saját önbizalmát próbálta meg az én sértegetésemmel/kóstolgatásommal/le degradálasommal fokozni /jajj de szeretem azt a kérdőjel hátadat, te szerencsétlen...stb/) de egy ideig tűrtem szóltam nem változott léptem. Az ilyen kapcsolatok és ilyen emberek csak mérgezik az életemet nem kellenek bele.
33/G
Ez nem fekete-fehér. Ennyi.
Én is óvatosan pattognék, hogyha a párom például megtudná, hogy lelépnék, és ezért bezár, megerőszakol, megver, stb.
Plusz az ilyen nőket/ffiakat ELŐBB leépíti az agresszor, elszakítja a barátoktól (finoman kedzve), családtól, aztán amikor már csak ketten vannak, jöhetnek a komolyabb dolgok is.
Nem ezért nem akarják ott hagyni többnyire.
Az én exem is bántalmazó volt, nehezen tudtam kilépni, pedig... hát, nem a külsejéért szerettem, fogalmazzunk úgy. Nem volt jó pali.
Annyira hülye vagy, hogy annak már fizikailag is fájnia kell.
Szerinted minden férfi megbabonázóan jóképű és izmos, aki veri a nőjét? Komolyan?!
Ennek a külsőhöz semmi köze, de a szerelemhez se.
Én könnyen kiléptem mikor elkezdett kutyaként kezelni az exem, pedig fenyegetett rendesen, de aztán békén hagyott . de most van tele a facebook azzal a fiatal 23 éves lánnyal akinek a volt barátja kinyomta mindket szemét, megvakította majdnem meg is halt.
Ezek után akik azt mondják aki marad megérdemli.. megértem de mégse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!