Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek.Ti mit gondoltok azokról a nőkről, akiket a párjuk különböző képen( fizikailag,szavakban),bántalmaz? Mondjuk, hosszabb időn keresztül.Viszont nem akarják elhagyni a párjukat,mert külsőleg vonzó férfi.
Pozitív pillanatomban azt, hogy egy ilyen álomnő, aki még ennek ellenére is a párjával marad miért nem tud vonzódni hozzám, mert mellette azt érezném, hogy sosem hagy el (már amennyiben hozzám is így, ennyire tudna vonzódni), hiszen ha még a verésért meg ilyen durva, morálisan védhetetlen dolgokért sem hagyja el a párját, akkor nekem se kéne rettegnem és halálfélelmemnek lenni, hogy ha a covid miatt elveszítem a munkámat vagy albérletet kell váltanom vagy történik valami mélypont az életemben, akár betegség, akkor majd elhagy.
Ezek azok az álomnők, akik jóban-rosszban kitartanak egy férfi mellett akit szeretnek, akihez vonzódnak.
Negatív pillanatomban viszont azt, hogy ha nekem rossz a hosszú magány és senki nem értékeli azt, hogy jó ember vagyok csak mert külsőre nem vonzódik hozzám ilyen típusú nő, csak olyan, akinek egy lecserélhető eszköz vagyok a szemében, akit eldob egy jobbért meg akivel szemben már az elején olyan elvárásai vannak, ami alá ha süllyedek, akkor úgy járok, mint a főbérlőnél az albérlettel, hogy repülök a cuccaimmal együtt vagy a főnöknél, mikor covid vagy recesszió vagy leépítés van, akkor sajnos elmúlik minden sajnálatom és úgy vagyok vele, hogy ha neki ez kell, akkor megérdemli a sorsát.
Rá jóval több állami és civil forrás megy (anyaotthonok, NANE, Patent, stb.) mint az olyan férfiakra, akikhez nem tudnak vonzódni a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!