Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek.Ti mit gondoltok azokról a nőkről, akiket a párjuk különböző képen( fizikailag,szavakban),bántalmaz? Mondjuk, hosszabb időn keresztül.Viszont nem akarják elhagyni a párjukat,mert külsőleg vonzó férfi.

Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 19:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%
Azt gondolom, hogy a mai világban minden feltétel adott ahhoz, hogy bárki kilépjen egy ilyen kapcsolatból. Lehet hogy kényelmetlenségekkel, átmeneti életszínvonal romlással jár, de akit ezek elriasztanak, annak ez már saját döntése IS és nem lehet csak a másikra fogni.
2022. febr. 8. 11:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Pozitív pillanatomban azt, hogy egy ilyen álomnő, aki még ennek ellenére is a párjával marad miért nem tud vonzódni hozzám, mert mellette azt érezném, hogy sosem hagy el (már amennyiben hozzám is így, ennyire tudna vonzódni), hiszen ha még a verésért meg ilyen durva, morálisan védhetetlen dolgokért sem hagyja el a párját, akkor nekem se kéne rettegnem és halálfélelmemnek lenni, hogy ha a covid miatt elveszítem a munkámat vagy albérletet kell váltanom vagy történik valami mélypont az életemben, akár betegség, akkor majd elhagy.

Ezek azok az álomnők, akik jóban-rosszban kitartanak egy férfi mellett akit szeretnek, akihez vonzódnak.

Negatív pillanatomban viszont azt, hogy ha nekem rossz a hosszú magány és senki nem értékeli azt, hogy jó ember vagyok csak mert külsőre nem vonzódik hozzám ilyen típusú nő, csak olyan, akinek egy lecserélhető eszköz vagyok a szemében, akit eldob egy jobbért meg akivel szemben már az elején olyan elvárásai vannak, ami alá ha süllyedek, akkor úgy járok, mint a főbérlőnél az albérlettel, hogy repülök a cuccaimmal együtt vagy a főnöknél, mikor covid vagy recesszió vagy leépítés van, akkor sajnos elmúlik minden sajnálatom és úgy vagyok vele, hogy ha neki ez kell, akkor megérdemli a sorsát.

Rá jóval több állami és civil forrás megy (anyaotthonok, NANE, Patent, stb.) mint az olyan férfiakra, akikhez nem tudnak vonzódni a nők.

2022. szept. 20. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!